Mou-te per Barcelona

DOCSBARCELONA/Informació pràctica/Mou-te per Barcelona

MOU-TE PER BARCELONA

Moure’s a Barcelona és fàcil. La gran part d’activitats del DocsBarcelona té lloc al centre de la ciutat, per tant, pots disposar d’allotjament, oci i serveis a poca distància.

Transport Públic

Barcelona té una infraestructura de transport públic molt eficient i fiable. Els autobusos, el metro i els trens us poden portar a qualsevol lloc del centre de la ciutat en un curt període de temps, també a la nit. En aquesta web de tmb podeu consultar la millor manera per arribar al vostre destí.

Per facilitar-vos la mobilitat mentre sigueu a Barcelona, us recomanem descarregar l’aplicació mòbil gratuïta TMB App (Disponible per a Android i iOs) on podreu consultar els recorreguts que necessiteu, guardar les teves preferències de transport i gestionar tot el necessari per als teus transports habituals. Aquesta app està disponible en anglès.

 

Abonaments de transport

Si utilitzaràs el transport públic en moments puntuals…

Tens l’opció d’adquirir un bitllet senzill, a un preu de 2,20€ que et permetrà fer un viatge de metro o autobús. Aquest bitllet es pot adquirir a totes les estacions de metro o als autobusos interurbans.

Si creus que utilitzaràs el transport públic algun cop més, pots adquirir un abonament multipersonal vàlid per fer 10 desplaçaments. Amb l’abonament T-10, també pots fer transbord en el cas de canviar de línia de metro o autobús, durant els 75 minuts següents a la primera validació. Aquest abonament té un preu de 10,20€.

ATENCIÓ! El sistema de transport a Barcelona es divideix per “zones”. Per moure’t per tota la ciutat únicament necessitaràs bitllets vàlids per 1 zona.

 

Si et mouràs molt amb transport públic… 

Gaudeix amb l’abonament Hola BCN! de viatges il·limitats amb tot el transport públic de Barcelona durant 2 dies (48 h), 3 dies (72 h), 4 dies (96 h) o 5 dies (120 h) consecutius des de la primera validació. Pots adquirir aquesta targeta per internet, o bé directament a les estacions o màquines de bitllets. Aquesta targeta inclou el desplaçament d’anada i tornada (Només amb metro!!) des de l’aeroport al centre de Barcelona.

Pots consultar tots els tipus de bitllets i abonaments en aquesta web. 

 

Taxi

Si necessites un taxi, truca al: (+34) 932 78 30 00.


ARRIBAR DES DE L’AEROPORT

L’aeroport de Barcelona-El Prat està situat a 13km del centre de la ciutat. Per arribar-hi hi ha diferents opcions de transport públic:

 

Autobús

Servei d’autobús, anomenat Aerobus, que connecta la terminal T1 i la T2 amb el centre de Barcelona, amb parades en els punts estratègics de la ciutat.  Fa parades a: Pl. Espanya, Gran Via-Urgell, Pl. Universitat i Pl. Catalunya i funciona els 365 dies de l’any amb sortides cada 5 minuts. Des de 5,90€. La parada més propera als espais del DocsBarcelona és Pl. Universitat. És l’opció més senzilla per arribar al DocsBarcelona.

 

Tren

La línia R2 Nord de Rodalies uneix l’aeroport amb Barcelona (Sants, Passeig de Gràcia…) i altres punts de Catalunya: El Prat de Llobregat, Granollers, Sant Celoni, Maçanet-Massanes, etc. La parada a Barcelona més propera als espais de DocsBarcelona és Passeig de Gràcia, a 15-20 minuts a peu.

 

Metro

La línia L9 Sud de metro connecta l’aeroport amb Zona Universitària, amb parades a Fira, Parc Logístic i Mercabarna. Totes aquestes zones queden lluny del centre de la ciutat, per tant, és la forma menys recomanada per arribar al DocsBarcelona. La travel Card Hola BCN! inclou el desplaçament d’anada i tornada amb metro des de l’aeroport al centre de Barcelona.

 

Mou-te per Barcelona