El Meu Garatge: Creant una productora

El Meu Garatge: Creant una productora de documental

Cada any sorgeixen nombroses productores audiovisuals noves. Al mateix temps, són moltes les que tanquen perquè no han pogut tirar endavant. Algunes d’aquestes tenen una gran trajectòria i reconeixement però també d’altres han tancat sense haver pogut realitzar ni una sola obra. No obstant això, la majoria segueixen endavant creant grans documentals amb un segell i personalitat pròpia. Perquè van decidir crear aquest nou negoci?, Com s’aconsegueix finançament per iniciar els primers projectes?, Com s’arriba a una estabilitat?

Les nostres ponents ens expliquen quin ha sigut el seu recorregut i com han viscut la creació d’aquest projecte.

 

 

QUAN & ON: Divendres 25 de Maig a les 5pm – Auditori CCCB.

Accés gratuït amb aforament limitat.

ATENCIÓ: La taula rodona serà en anglès.

ATENCIÓ: Pots adquirir la teva acreditació professional aquí.

Aquesta taula rodona comptarà amb les següents ponents:

 

Laura Collado

Amb un grau en periodisme i una profunda passió per explicar histories, la Laura va passar de treballar en l’àmbit de  l’entreteniment de televisió (MTV, TV3) al sector documental amb el director Justin Webster a Al Jaseera’s “Peple and Power”. Amb Andoliado Producciones va passar a ser una productora associada pel premi “La Casa”, va guanyar el recolzament de MEDIA per “Yorgos” on va tenir en primera mà el seu primer contacte amb els fòrums i el mercat europeu. Un altre cop amb JWP  va produir “Life from others” per TVC. “Constructing Albert” el 2017, que va ser premiada a Sant Sebastià, Palm Springs, SXSW, Guadalajara, BAFICI i Hot Docs, i també es va passar a TV3 i Movistar +, va ser el seu debut com a directora i el primer documental de Trueday Films.

 

Noemí Cuní –MODERADORA

Periodista i directora de Broadcaster, una productora independent de ràdio i televisió centrada en el periodisme i la informació. Des de 1995 produïm programes d’actualitat, divulgatius i d’entreteniment, i també reportatges i documentals.

 

 

 

 

 

Eli Dalmau

Guionista i directora. Fundadora i direct0ra d’Ostia Films. Va estudiar a l’Ataneu Barcelonès amb en Jordi Cadena, a l’Observatorio de Cine i a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya.

Ha treballat per Arcadia Motion Pictures, Distinto Films, Mediapro, ASF, La Fábrica de la Tele i Setmàgic Audiovisual. Destaquen entre els seus treballs el guió i la direcció documental “Comediants, con el sol en la maleta” preseleccionats als premis Gaudí i Goya.

El 2014 s’ha especialitzat en campanyes de comunicació per pel·lícules i va decidir fundar Ostia Films per poder dirigir projectes segurs i de qualitat, divertits i culturals.

 

Paula Palacios

La Paula Palacios és una cineasta de documental que viu entre Madrid i Paris. En els últims 11 anys ha dirigit 25 films, centrats principalment en els drets humans, amb una especial atenció a les dones refugiades, gravant principalment a Orien Mitjà i Àfrica.

Entre d’altres títols trobem: Femmes sans Pause (52’) 2011, New Walls (72′) 2012, France, Responsible but not guilty? (52′) 2015, Zahra’s Letter(15′) 2017, Double Victims (47′) 2018.

Actualment, estar realitzant dos documentals: Wet Letters (Cartes mullades) & My brother Ali i és directora de dues productores PALACIOS FILMS a París i MORADA FILMS a Madrid. MORADA FILMS és una productora situada a LA MORADA MALASAÑA, una sala de cinema oberta al públic, que la Paula també dirigeix.

 

 

Stacey Tenenbaum

Stacey Tenenbaum és una productora i directora guardonada. Va començar la seva carrera el 1998 com a investigadora en el sindicat internacional de TV series, Popular Mechanics for Kids. El 2004 va començar a produir TV sèries d’educació com Mystery Hunters (YTV i Discovery Intl.). El 2008  a produir i va ser co-directora d’una sèrie de televisió documental anomenada, “The Beat” (OLN), on es seguia un grup de policies mentre patrullaven la ciutat de Vancouver. El 2012 la Stacey va ser nominada a un Emmy Internacional per “In Real Life III”, una altra sèrie  de no ficció d’acció que va co-crear i produir. L’Stacey va fundar H2L Prdocutions per tal de produir i dirigir els seus propis documentals. El seu primer film, “Shiners”, que va ser transmès a Documentary Channel i TV5 al Canadà a Independent Lens/ PBS a USA. Actualment està realitzant la post producció de “Pipe Dreams”, el seu segon documental, i està realitzant “Scrap”, un documental sobre art mediambiental.


Amb la col·laboració de:

El Meu Garatge: Creant una productora