Greatest Hits, Misses & Controversies

Descobreix com i per què es financen documentals pels principals responsables de televisions internacionals. Coneix exemples d’alguns dels seus èxits i fracassos més sorprenents i d’aquells documentals més controvertits. Una selecció de commissioning editors presentaran les seves últimes experiències i proporcionaran informació als acreditats assistents sobre el tipus de documentals que estan buscant al DocsBarcelona.

La conferència estarà moderada per Catherine Olsen, consultora internacional de documentals i productora executiva de Passionate 4 Docs.

Una conferència dirigida als acreditats professionals perquè puguin obtenir informació sobre els finançadors i les necessitats de programació actuals.

                                    

 Sabine Bubeck

Sabine Bubeck-Paaz és comissioning editor de ZDF (emissora pública alemanya) per a diversos espais de documentals en ART, el canal de cultura europeu.
El departament de televisió “Thema”, on és sotsdirectora, s’ocupa de One Offs, programació de temporada, nits temàtiques, la sèrie documental “ART Discovery” i projectes Cross Media.
Els projectes documentals investigatius i creatius en els quals participa són en la seva majoria coproduccions internacionals.

 

Mandy Chang 

Mandy Chang és la comissioning editor de Storyville, l’aclamada banda documental global de la BBC i Heads up Documentary Acquisitionsen la BBC. Va ser cineasta durant molts anys treballant en el Regne Unit i per a emissores internacionals en moltes disciplines documentals. Ha produït i dirigit pel·lícules guardonades com el documental The Mona Lisa Cursi, que va guanyar un Emmy Internacional, un Grierson, Rose D’Or i el Gran Premi del Jurado de Banff. Va treballar com comissioning editor i després com a directora d’art en l’ABC a Austràlia, responsable d’una àmplia llista de programació d’arts i cultura.

 

Catherine le Clef 

Le Clef va crear l’empresa de vendes de documentals amb seu a París al novembre de 2009, després de deixar Fortissimo Films, on era directora de TV i vendes. Després va estar a Films Transit i Doc & Co.

 

 

Yoshihiko Ichiya

Yoshihiko Ichiya actualment treballa per “NHKWorld Documentary”, desenvolupant i coproduint més de 100 títols cada any. Ha treballat com a director de documentals NHK des de 1990, va cobrir assumptes europeus i d’Orient Mitjà com a corresponsal i productor amb seu en NHK Paris. Les seves responsabilitats actuals inclouen la gestió de la cartera d’adquisicions de “World Documentary”.

 

Marie Nelson

Marie Nelson és una executiva i desenvolupadora de continguts amb experiència en plataformes de mitjans de comunicació públics, organitzacions de difusió comercial i per cable. Com a vicepresidenta de Notícies, Afers Públics i Pel·lícules Independents de PBS, dirigeix ​​l’estratègia de programació per a sèries de pel·lícules i documentals de PBS, incloent PBS NewsHour, PBS NewsHour Weekend, Frontline, Washington Week, Independent Lens i POV.

 


ON I QUAN

Dimecres 23 de maig a les 16.00 p.m a l’Auditori del CCCB.

Aquesta activitat serà en anglès.
Només els acreditats professionals tindran accés a aquesta conferència.
*Aforament limitat.
Greatest Hits, Misses & Controversies