En La Brecha – Sessió Interactiva

En La Brecha – Sessió Interactiva

SINOPSI

Retrat col·lectiu de la desigualtat de gènere en el treball. Descobrim el testimoni de set dones que exerceixen professions tradicionalment masculinitzades a través d’una navegació interactiva (www.rtve.es/enlabrecha). Una estibadora, una tècnica de so, una mecànica d’automoció, una entrenadora de futbol, una xef, una cirurgiana i una CEO d’esports electrònics són les protagonistes d’aquest webdocumental.

Les seves experiències inicien una conversa oberta perquè s’escoltin totes les veus, fent visibles els problemes que pateixen les dones en l’àmbit laboral. Una plataforma oberta on qualsevol dona pot enviar vídeos breus amb les seves vivències i reflexions sobre les realitats a què les s’enfronten en el dia a dia del seu exercici professional.


QUAN & ON: Dimarts 22 de Maig a les 6.30pm – Auditori CCCB.

Accés gratuït amb aforament limitat.

ATENCIÓ: La presentació serà en castellà.

ATENCIÓ: Pots adquirir la teva acreditació professional aquí.

LA DIRECTORA

Claudia Reig Valera (València, 1990) és graduada en comunicació audiovisual per la Universitat de València. La seva trajectòria com a càmera, editora, realitzadora i documentalista s’ha desenvolupat a la productora Barret. Ha estat part de l’equip que va fer el documental L’estratègia del silenci (2017), sobre l’accident de metro de València, o el programa de TV3 Cosins germans. En la brecha és el segon documental que dirigeix, després del projecte transmèdia sobre el pàrkinson Que tiemble el camino (2016).

En La Brecha – Sessió Interactiva | Edició 2018