Mirades inquietes

Coneix les “Mirades Inquietes” del DocsBarcelona

Enguany cinc “Mirades Inquietes” t’ajuden a triar la teva pròpia selecció de pel·lícules del DocsBarcelona 2018. Segueix-los!

 

AGNÈS BUSQUETS @nessbu, @agnesbusquetstarrasa

Actriu. L’hem vist interpretant Ada Colau, Soraya Sáez de Santamaría, la princesa Letícia o Elsa Artadi al programa @poloniatv3. Malgrat ser una persona popular continua comprant kiwis al mercat.

 

 

 

LAIA AUBIA @LaiaAubia

Gestora audiovisual, programadora i devota absoluta del gènere documental. Barcelonina del Clot però amb debilitat per la Plana de Vic. Ex DocsBarcelona i ara Directora de la @academiacinecat

 

 

MARIA CABRAL @macabse@mariacabralsexologa

Sexòloga i creadora de VIAJE AL CENTRO DEL PLACER©, un projecte que investiga la relació entre la sexualitat femenina i la dansa. Si tens qualsevol dubte pel que fa a la sexualitat, ella estarà encantada d’assessorar-te.

 

 

ROGER DE GRÀCIA @mindundi33

Periodista. Ara mateix dirigeixo i presento l’ @EstatdeGracia a Catalunya Ràdio. Tinc 43 anys però n’aparento 42. Llegeixo Eurípides al metro per fer-me el xulo. El meu objectiu és presentar el DOCS fins el 2210.

 

 

SERGI CUTILLAS @sergi_cutillas

Economista. És membre de la Xarxa Europea de Recerca en Política Social i Econòmica (EReNSEP) i per no avorrir-se participa activament en els debats de política econòmica tant a nivell local com internacional.

Mirades inquietes