Entrades i abonaments

DOCSBARCELONA/DocsBarcelona 2018/FESTIVAL/Entrades i abonaments

Entrades 

Les entrades del festival es poden adquirir de manera anticipada a través del nostre web i a taquilla durant els dies del festival.

Les entrades anticipades es poden adquirir a través de cada una de les fitxes de les pel·lícules al nostre web. A l’adquirir una entrada anticipada podràs accedir a la sala sense passar per taquilla, només caldrà imprimir-les o mostrar-les a través d’un dispositiu mòbil.

 

Abonaments

DocsBarcelona disposa de 3 tipus d’abonaments:

  • Abonament DocsBarcelona dona accés a 6 sessions per 30€ (IVA inclòs). L’Abonament no és nominal i es pot bescanviar més d’una entrada per una mateixa sessió. El bescanvi d’entrades es pot realitzar online i a taquilles i està subjecte a l’aforament de la sala.
  • L’Abonament d’Estudiant dona accés a 6 sessions per 25€ (IVA inclòs). Per accedir a les sessions, caldrà presentar el carnet d’estudiant i/o un document acreditatiu de matrícula corresponent.
  • L’Abonament Reteenaexclusiu per a joves entre 12 i 18 anys. Dona accés a 6 sessions per 18€ (IVA inclòs). Amb la compra d’aquest abonament, obsequiem una bossa DocsBarcelona, que podran recollir al punt d’informació del festival al CCCB del 16 al 27 de maig. Per accedir a les sessions, caldrà presentar un document que acrediti la data de naixement.

Els abonaments es podran bescanviar per entrades anticipades a partir del 12 d’abril o a taquilla. El bescanvi d’entrades està subjecte a l’aforament de la sala. IMPORTANT: Les sessions d’inauguració i cloenda queden excloses de l’abonament.

 

Tarifes entrades*

Inauguració i cloenda – Entrada: 9€ (IVA inclòs) per sessió.

Aribau Club – Entrada: 7€ (IVA inclòs) per sessió / Entrada amb descompte a taquilla i online: 6 € (Carnet Jove, TR3SC, Carnet de Biblioteques. Només a taquilla: Jubilats i Aturats, Pla d’avantatges UB)

CCCB Sala Teatre – Entrada: 7€ (IVA inclòs) per sessió / Entrada amb descompte a taquilla i online: 6€ (Carnet Jove, TR3SC, Carnet de Biblioteques. Només a taquilla: Amics del CCCB, Jubilats i Aturats, Pla d’avantatges UB)

CCCB Auditori – Entrada: 5€ (IVA inclòs) per sessió aplicable a tothom.

Amics del CCCB: -1€ de descompte a taquilles en totes les sessions a pagament al Teatre del CCCB.

Col·legiats del Col·legi d’Educadores i educadors socials de Catalunya: -1€ de descompte a taquilles en totes les sessions a pagament al Aribau Club i Teatre, també oline mitjançant un link privat.

Preu per a la 1era sessió de dijous 24 i divendres 25 de maig als Aribau – Entrada: 4€ per sessió aplicable a tothom.

*Les tarifes de les entrades no inclouen les despeses de gestió de la venta online

 

Imatge relacionada

 

Entrades i abonaments | Festival