Master Class 7 PLANS 7: Pawel Lozinski

DOCSBARCELONA/DocsBarcelona 2017/Festival/Master Class 7 PLANS 7: Pawel Lozinski

7 PLANS 7: Pawel Lozinski

7 PLANS 7 és la proposta anual de DocsBarcelona a una personalitat del món audiovisual. Enguany, amb motiu de l’estrena a Barcelona de l’últim i controvertit documental de Pawel Lozinski, You Have No Idea How Much I Love You, el cineasta polonès reflexionarà sobre el llenguatge cinematogràfic amb 7 plans o seqüències especialment triats per la ocasió.

La trajectòria de Pawel Lozinski destaca per una incomparable habilitat d’aprofundir en la intimitat emocional dels personatges. El seu treball com a assistent de Krzysztof Kieslowski a Three Colors: White ha influenciat la seva peculiar forma de tractar temes controvertits amb una sensibilitat absoluta.

Lozinski ha realitzat més de 20 documentals que han assolit un gran èxit internacional. El 1992 debuta amb Birthplace guanyant diversos premis arreu del món.

El 1999 dirigeix The way it is, un autèntic triomf per la manera innovadora de transmetre amb la càmera la relació que manté amb els protagonistes. Lozinski mostra l’amistat que manté amb els seus veïns a través del pati col·lectiu que tots comparteixen. El film exemplifica el seu talent com a director de fotografia, on també ha desenvolupat una fructífera carrera.

El 2008 realitza Chemo, un retrat personal de la lluita contra el càncer, el seu film més conegut. L’obra de Lozinski ha ampliat els límits del documental, a partir del gest inusual de posar la càmera allà on està aparentment prohibit.

QUAN I ON: Divendres 26 de maig a les 19:30h a l’Auditori del CCCB

ATENCIÓ: Entrades esgotades. L’idioma de la master class serà en anglès. 
Master Class 7 PLANS 7: Pawel Lozinski | Edició 2017, Festival