Taller The Magic of a Great Project & Pitch

DOCSBARCELONA/DocsBarcelona 2016/INDÚSTRIA/Formació/Taller The Magic of a Great Project & Pitch

Dirigit a tots els realitzadors i productors amb un projecte seleccionat als Speed ​​Meetings i el Latin Pitch.

Com fer un bon pitch del teu projecte al mercat internacional?

L’objectiu del taller és ajudar-te a perfeccionar el teu projecte, treballar el tràiler i millorar les teves aptituds de presentació i pitch, perquè tinguis les condicions necessàries perquè les reunions amb els finançadors siguin un èxit i puguis millorar les possibilitats de finançar el teu documental.

Els participants rebran un feedback professional del seu projecte per ajudar-los a focalitzar en el que volen explicar amb la seva pel·lícula.

Aquestes són aptituds que ajudaran els realitzadors i productors, no només durant els Speed ​​Meetings o el Latin Pitch, sinó també en altres situacions a les que tinguin l’oportunitat de reunir-se amb els finançadors i presentar els seus projectes.

IMG_6618

ON I QUAN

Dimarts 24  i dimecres 25 de maig al CCCB.

ATENCIÓ: Les places són limitades. Es poden inscriure fins a 2 persones per projecte, la tarifa és per persona. El taller serà en anglès.

TUTORS

 Catherine Olsen_tutorCatherine Olsen

Consultora internacional de documentals i productora executiva de Passionate 4 Docs.

Catherine treballa com a consultora, productora, moderadora, mentora i assessora a festivals i tallers internacionals de documentals. Catherine ha estat durant 22 anys Commissioning Editor pel programa de la CBC “The Passionate Eye”, un dels programes de sèries documentals de temàtica política i social de més èxit i de gran prestigi a Amèrica del Nord. Catherine va ajudar a desenvolupar el programa i va tenir l’oportunitat única de presentar-lo durant 8 anys.

Catherine és un dels membres fundadors del Festival canadenc de documentals Hot Docs, i durant molts anys, membre del seu consell assessor internacional. Va començar la seva carrera com a càmera i editora, i des de llavors ha treballat com a periodista, presentadora, redactora, directora i productora de documentals a la televisió. Alguns dels documentals que ha produït o adquirit han guanyat Oscars, Emmys, Geminis canadencs, BAFTAs… Alguns títols de “The Passionate Eye” que es podrien destacar són: “Up the Yangtze”, “Shake Hands with the Devil”, “Reel Injun”,”Sex Slaves”, entre altres.


 

 Mikael OpstrupMikael Opstrup

EDN (European Documentary Network) Cap d’Estudis i Editor de la Guia de Co-Producció.

Graduat en Cinema per la Universitat de Copenhaguen.
Mikael Opstrup va treballar en el sector de la distribució i l’estrena comercial de documentals durant la dècada dels 80. Va ser productor i director de producció freelance durant els anys 90. Va organitzar el festival de cinema “Films from the South”, des del 1995 fins al 1998, i va ser Assessor de Producció a l’Institut Danès de Cinematografia, del 1998 al 2002.

Des del 2000 ha treballat com a tutor / moderador a diversos tallers i fòrums a Europa, el Pròxim Orient i d’Amèrica del Sud. Des del 2002 i fins al 2008 ha estat co-propietari i productor a Final Cut Productions a Copenhaguen, on ha produït diversos documentals internacionals. El 2009 ha estat assessor d’estratègia de cinema per a documentals del Pròxim Orient. A més, des de 2009 és tutor en la producció del Taller de Cinema Ex Oriente.

Membre de la comissió d’EDN – European Documentary Network – del 2005 al 2009, i president durant 2008 i 2009. Actualment és el Cap d’Estudis d’EDN.


Com inscriure’s al Taller The Magic of a Great Project & Pitch?

Al formulari de pagament de la teva participació als Speed Meetings, tindràs l’opció d’inscriure’t al taller de preparació. Si has estat seleccionat pel Latin Pitch, la teva participació al taller està inclosa a la tarifa d’inscripció.

El cost per participar al Taller The Magic of a Great Project & Pitch és: (PER PARTICIPANT):

Tarifa (sense 21% IVA) Tarifa (21% IVA inclòs)
135€ 163,35€
*La tarifa és per persona.
**Les empreses europees que no siguin espanyoles i que estiguin registrades al VIES (Vat Information Exchange System) no estan subjectes al 21% d’IVA.

 La tarifa inclou: 

 • Les sessions de treball amb els tutors internacionals.
 • Els coffee breaks del dies 24 i 25 de maig.
 • Dinar del 24 de maig.
 • Abonament del Festival.
 • Accés a les cerimònies d’inauguració i cloenda del festival (prèvia confirmació d’assistència).
 • Accés a les Master Classes.

Puc assistir al Taller The Magic of a Great Project & Pitch encara que no tingui projecte seleccionat als Speed Meetings o al Latin Pitch?

Sí, pots assistir com a OBSERVADOR en el cas que hagin places disponibles. Per inscriure’t com a observador al taller hauràs d’enviar un correu amb assumpte OBSERVADOR The Magic of a Great Project & Pitch + EL TEU NOM I COGNOM a: Martina Rogers mrogers@docsbarcelona.com.

Al correu hauràs d’incloure la següent informació:

– Nom i cognoms.
– El teu càrrec professional.
– Empresa de producció i pàgina web (opcional).
– Telèfon de contacte.
– Motius pels quals vols assistir al Taller.

 

El cost per participar com a OBSERVADOR al Taller The Magic of a Great Project & Pitch és: (PER PARTICIPANT):

Tarifa (sense 21% IVA) Tarifa (21% IVA inclòs)
135€ 163,35€
*La tarifa és per persona.
**Les empreses europees que no siguin espanyoles i que estiguin registrades al VIES (Vat Information Exchange System) no estan subjectes al 21% d’IVA.

La tarifa inclou: 

 • Les sessions de treball amb els tutors internacionals.
 • Els coffee breaks del dies 24 i 25 de maig.
 • Dinar del 24 de maig.
 • Abonament del Festival.
 • Accés a les cerimònies d’inauguració i cloenda del festival (prèvia confirmació d’assistència).
 • Accés a les Master Classes.
*No inclou acreditació professional.
ATENCIÓ: Si vols tenir accés a les activitats d’indústria i networking, necessitaràs inscriure’t a l’Acreditació Professional.
Taller The Magic of a Great Project & Pitch | Edició 2016, Taller Speed Meetings, Tallers