Taller Interactive Pitch

Dirigit a tots els realitzadors i productors amb un projecte seleccionat a l’Interactive Pitch.

L’objectiu del taller és ajudar-te a perfeccionar el teu projecte interactiu i millorar les teves aptituds de presentació i pitch, perquè tinguis les condicions necessàries perquè les reunions amb els finançadors siguin un èxit i puguis millorar les possibilitats de finançar el teu documental.

 IMG_6981

ON I QUAN

Dimarts 24 de maig de 15.00h a 19.30h al CCCB.

ATENCIÓ: Les places per assistir com a Observador estan esgotades. Si has estat seleccionat per l’Interactive Pitch, la teva participació al taller està inclosa a la tarifa d’inscripció. El taller serà en anglès.


TUTORS

David DufresneDavid Dufresne

Periodista independent i cineasta.

David Dufresne va ser durant molt de temps periodista de Libération i editor en cap de iTélé, canal francès de notícies de 24 hores. Ha publicat una dotzena de llibres d’investigació. Va ser també una de les primeres referències d’Internet a França (creador del primer webzine, La Rafale, el 1995). El març de 2012 va publicar: Tarnac; magasin général (Calmann Lévy), un assaig qualificat com a “petita obra mestra” per Le Monde. David Dufresne actualment viu a Montreal.

Va crear i co-dirigir amb Philippe Brault Prison Valley (Upian/Arte) un documental web que va guanyar diversos premis internacionals: Millor treball interactiu no lineal de World Press Photo 2011, Millor documental web Visa pour l’image 2010 (França), Menció especial del jurat a Sheffield Doc/Fest (Anglaterra), Millor cross-media production (AIB, Londres), 2010 Cross-media Award in Bellaria (Itàlia) i el Prix Italia (Itàlia).

El 2011 també va crear Manipulations, l’expérience web (Upian/France Télévision). Creador també del film Quand la France s’embrasse (France 2, in 2007, amb Christophe Bouquet).
El seu darrer film, Fort McMoney és un documental interactiu produït per ONF/Arte i Toxa i descrit pel NY Times com “el casament entre el cinema i el videojoc”.

Des de 2014 és professor convidat de Periodisme a Académie du Journalisme (Neuchatel, Suïssa) i des de 2015 a l’Ecole des Médias de l’Université du Québec (Montreal, Canadà). Recentment ha col·laborat amb el MIT en l’Open Doc Lab, Comparative Media Studies/Writing.

Anita Hugi_ok- foto nostra

 


Anita Hugi

Productora i Creadora, SRF, Suïssa

Graduada en estudis de llenguatge i comunicació, ha treballat com a periodista freelance a premsa, ràdio, i mitjans online. És cap d’un programa de documentals d’art i cultura a la SRF (Suïssa). Ha produït revistes online com Neuland.


Taller Interactive Pitch | Edició 2016, Interactive Pitch, Tallers