After Pitch

Els Acreditats Professionals de DocsBarcelona estan convidats als After Pitch!

Un lloc ideal i relaxat on es troben directors, productors, commissioning editors, crítics i periodistes. És l’oportunitat perfecta per intercanviar idees, projectes i tendències en un ambient relaxat i obert.

Pro-Docs After Pitch

ProDocs logo

Pro-Docs és l’associació professional de productores especialitzades en el sector documental de Catalunya.

Pro-Docs aglutina més de 40 empreses especialitzades en el sector documental i ofereix serveis d’informació, assessoria, representació, gestió, promoció del sector documental nacional i internacionalment i defensa dels interessos dels associats davant d’entitats públiques i privades.

Un any més, Pro-Docs acull un After Pitch.

 After Pitch 1docs28-52

Vine a conèixer els acreditats professionals de DocsBarcelona, un lloc perfecte per divertir-te i conèixer nous companys del món documental.

ATENCIÓ: Aquesta activitat és únicament pels participants acreditats al festival.

ON I QUAN

Dijous 26 de maig a les 19.30h al Pati d’Escultures del CCCB.


DocsBarcelona a Amèrica Llatina After Pitch

DocsBarcelona ha internacionalitzat la seva activitat a diversos països d’Amèrica Llatina i s’ha convertit en la porta d’entrada a Europa per al documentalisme d’Amèrica Llatina. Coneix a l’equip de DocsBarcelona Medellín i SurDocsBarcelona a l’After Pitch!

DocsBarcelona-MEDELLÍNDocsBarcelona Medellín és la cita del documental a Medellín i prepara la seva 4a edició que tindrà lloc el proper mes de juliol. Presentarà una programació de pel·lícules premiades als millors festivals del món i activitats d’indústria úniques a la ciutat, entre elles tallers de desenvolupament de projectes, de prototips interactius, master classes i rough cuts screenings, seguint l’esquema de Barcelona, de foment de la indústria i apropament del documental als espectadors.
Del 19 al 24 de juliol  de 2016 a Medellín (Colòmbia)

PER MASTER DOCS-18Fruit de la col·laboració del darrers anys amb SurDocs, un festival amb 12 anys de trajectòria, que reuneix el millor del cine documental d’avantguarda a nivell mundial a Xile, neix SurDocsBarcelona per portar al país andí la seva pròpia edició del festival català, que s’ubicarà a la capital cultural del país, Valparaíso. La primera edició del certament se celebrarà el proper mes de novembre amb una estructura similar a les seves edicions germanes.
Del 25 al 30 de novembre de 2016 a Valparaíso (Xile)

docs29-61after pitch 2

Coneix a l’equip de DocsBarcelona Medellín i SurDocsBarcelona a l’After Pitch!

ATENCIÓ: Aquesta activitat és únicament pels participants acreditats al festival.

ON I QUAN

Divendres 27 de maig a les 18.30h al Pati d’Escultures del CCCB.