Docs&Wine

Docs&Wine: sessió especial PRO-DOCS

Has pensat mai què pot sorgir de la combinació de documentals i vi?

DocsBarcelona i PRO-DOCS t’oferim l’oportunitat de viure una experiència única. Després de l’èxit de l’última edició, aquest setembre podreu tornar a descobrir el Docs&Wine DocsBarcelona, una activitat pensada per gaudir en grup en què experimentareu noves sensacions en un ambients distès. Aquest cop en exclusiva per als socis i companys de PRO-DOCS!

El dijous 29 de setembre a l’Espai Penedès BCN (la sala de tastos i maridatges de Tastavins Penedès a Barcelona), la somelier Astrid Goldstein d’El Celler de Can Mata realitzarà un maridatge especial que posarà a prova els participants agrupats en parelles. Després de visionar 5 clips de 5 pel·lícules fetes per membres de l’associació, les parelles hauran de maridar cada film amb un dels vins del Penedès seleccionats. Un joc en què els participants gaudiran d’una nova forma d’aproximar-se al món documental a través del vi. Els 5 vins del Penedès estaran acompanyats per 5 formatges artesans de primera qualitat. Una pionera experiència sensorial que no et deixarà indiferent!

ON: Espai Penedès BCN, c/Muntaner, 21 Barcelona

QUAN: 29 de setembre a les 19h

PREU: 20€ per persona. Les inscripcions s’han de realitzar per parelles (40€ per parella amb IVA inclòs; 33,06€ sense IVA)

FES CLIC PER INSCRIURE’T

ATENCIÓ: places limitades a 12 parelles/24 assistents. L’activitat es realitzarà en català.

DOCS&WINE_8

 

Amb la col·laboració de:

prodocs-logo

                CELLER61        TASTAVINS_CMYK

Docs&Wine | Docs&Wine, Edició 2016, Festival