PREMIS I JURAT

 Premis

  • Premi DocsBarcelona Tv3 al Millor Documental, amb una dotació econòmica de 5.000€. Atorgat pel Jurat DocsBarcelona.
  • Premi Nou Talent a la millor pel·lícula dels directors debutants. Atorgat pel Jurat DocsBarcelona.
  • Premi Latitud DocsBarcelona a la millor pel·lícula de la secció Latitud DocsBarcelona. Atorgat pel Jurat DocsBarcelona, consisteix en 3000€ en treballs de postproducció (finishing, conformació, correcció de color, so, còpies DCP) del següent treball del director. Patrocinat per Antaviana Films.
  • Premi del Públic a la millor pel·lícula de la Secció Oficial i de la secció Latitud DocsBarcelona. Atorgat pel públic assistent.
  • Premi DOC-U a la millor pel·lícula d’aquesta secció. Atorgat pel Jurat DOC-U, consisteix en una semana de lloguer d’un equip de rodatge valorat en 1000€. Patrocinat per Ovide.
  • Premi Docs&Teens a la millor pel·lícula d’aquesta secció. Atorgat pel públic assistent.

Altres Premis:

  • Premi PRO-DOCS al Millor Documental Televisiu 2015. Atorgat per ProDocs a la ceremònia de clausura de DocsBarcelona.
  • Premi al Millor Prototip del Webdocs Popathon interDocsbarcelona 2016, consistent en una Llicència anual Klynt Pro per cada membre de l’equip guanyador. Patrocinat per Honkytonk Films.

 Jurats

Jordi Balló

Director del Màster en Documental de Creació a la Universitat Pompeu Fabra. Va obtenir el Premi Ciutat de Barcelona per la mostra Totes les cartes. Correspondències fílmiques.

 
Amaia Esparza

Directora de comunicació de  Metges Sense Fronteres Espanya. Llicenciada en Ciències de la Informació  i Màster en Dret Internacional i Relacions Internacionals, s’ha especialitzat en l’àrea l’acció humanitària.

 
Anita Reher

Directora executiva de The Flaherty, una associació sense ànim de lucre que organitza un dels esdeveniments de cinema documental més importants del món: The Robert Flaherty Film Seminar.

 
José Sánchez Montes

Director, productor i gestor cultural. Ha dirigit els documentals Tiempo de Leyenda (2009), Morente sueña la Alhambra (2005), Bola de Nieve (2003) i Al otro lado de la memoria (2004), tots ells premiats en festivals de tot el món.

 

 

David Fernández

Periodista i productor audiovisual. Dirigeix LANOVA Ràdio, Surtdecasa.cat Camp de Tarragona i la productora audiovisual Acid Factory. Director de producció de tota mena de projectes audiovisuals.

 
Jordi Rovira

Periodista freelance. Ha realitzat reportatges en una trentena de països com Kosovo, Iraq, Sierra Leone o Irlanda del Nord. Ha co-dirigit Joana Biarnés, una entre tots (2016).

 
Alba Sotorra

Directora i productora. A través del documental de creació pretén obrir espais de reflexió per entendre el món on vivim. Amb Game Over ha guanyat el Premi Gaudí al millor documental.

 

Ona Anglada

Estudiant de Comunicació Audiovisual i Humanitats i activista del Grup Universitari d’Amnistia Internacional.

 
Alba Herrera

Llicenciada en Comunicació Audiovisual  i responsable d’activisme d’Amnistia Internacional Catalunya.

 
Dani Vilaró

Llicenciat en periodisme i responsable de comunicació d’Amnistia Internacional  Catalunya. Va ser  jurat del DocsBarcelona el 2014.

 

premiats

PREMIS I JURAT | Edició 2016, Festival