Exposició “Seguir con vida”

DOCSBARCELONA/DocsBarcelona 2016/FESTIVAL/Exposició "Seguir con vida"

Exposició “Seguir con vida”

La mostra de Metges sense Fronteres explica la vida dels refugiats mitjançant una experiència d’immersió visual en 3D.

Metges sense Fronteres presenta l’exposició itinerant #Seguirconvida dins el marc del DocsBarcelona. Resulta molt difícil posar-se en la pell dels altres, especialment de les persones que intenten sobreviure a un conflicte armat. Aquest és precisament l’objectiu de l’exposició “Seguir con vida” de MSF, apropar les vides dels refugiats a través d’una experiència única d’immersió amb realitat virtual.

Així el públic i els professionals assistents al DocsBarcelona, podran conèixer el conflicte dels refugiats gràcies als vídeos en 360º, que els permetran presenciar l’arribada d’una llanxa amb refugiats a la costa grega o barrejar-se entre els desplaçats sud-sudanesos del camp de Malakal.

#Seguirconvida ofereix un espai interactiu en el qual, mitjançant so i vídeos 360º, s’aconsegueix una experiència d’immersió visual en 3D. La mostra també inclou panells informatius, vídeos i fotografies perquè les persones entenguin la lluita dels refugiats contra la seva situació de conflicte i violència.

El projecte #Seguirconvida serà explicat dins de la conferència InterdocsBarcelona com un estudi de cas sobre treballs que ofereixen experiències interactives.


ON I QUAN

Lloc: Patí de les Dones del CCCB (c/Montalegre, 5 Barcelona)
Data: Del dimarts 24 al divendres 27  (ambdós inclosos)
Horari: De 11:00h a 14:30h i de 16:00H. a 20:30h.

Entrada lliure

   


Col·labora i organitza:

                  

Exposició “Seguir con vida” | Edició 2016