FESTIVAL

Convocatòria oberta per a la Secció Oficial 2016


Del 12 de novembre al 15 de desembre podràs presentar el teu documental a selecció

DocsBarcelona obre convocatòria per rebre documentals per a la Secció Oficial del Festival. La inscripció té un cost de 10€ per pel·lícula. Podràs consultar les bases i fer l’inscripció a través de la plataforma Fest Home.

Entre tots els documentals presentats, l’equip de programadors del Festival, format per reconeguts professionals nacionals i internacionals, farà la selecció de les propostes que configuraran la Secció Oficial i competiran per als premis DocsBarcelona TV3 al Millor Documental (dotat amb 5.000€), Premi Nou Talent i Premi del Públic.

Inscripció documentals per a la Secció Oficial


 

DocsBarcelona, Festival Internacional de Cinema Documental celebrarà la seva dinovena edició del 23 al 29 de maig del 2016

docs_27-4

DocsBarcelona és un festival reconegut internacionalment per als professionals d’arreu que venen a presentar les seves pel·lícules i els seus projectes. En ell s’hi donen cita el millors documentals nacionals i internacionals als quals el públic no podria accedir d’una altra manera. És l’altaveu per al talent local, que hi troba el marc idoni per a presentar les seves obres a Catalunya.


docs_31-14El festival consta d’una secció competitiva que agrupa una selecció dels millors documentals del panorama internacional més recent, la Secció Oficial.

Com a novetat, aquest any s’obre una convocatòria per tal que tots els cineastes interessats puguin presentar les seves propostes. D’entre tots els documentals presentats, l’equip de programadors del festival seleccionarà els que competiran a la Secció Oficial pel Premi DocsBarcelona TV3 al Millor Documental, Premi Nou Talent i el Premi del Públic.

La convocatòria s’obre el dia 12 de novembre i es podran presentar els documentals fins el 15 de desembre. Les bases es podran consultar a partir del dia 12 de novembre al web del festival i a la plataforma Fest Home.

DocsBarcelona compta també amb una secció no competitiva que reuneix les produccions més destacades, fora de competició. Un recull dels documentals més impactants de l’escena actual amb commovedores històries que sacsegen el món.


IMG_8046 copyDOC-U, és la secció de DocsBarcelona dedicada a la producció documental universitària a Catalunya, un espai d’exhibició pels estudiants de Grau de Comunicació Audiovisual de diverses universitats catalanes.

A més, DocsBarcelona organitza Docs&Teens, sessions per el públic adolescent per descobrir realitats properes i d’arreu. Aquestes sessions són exclusives per a centres educatius. Si la teva escola vol participar en aquesta activitat, pot posar-se en contacte amb nosaltres a: escoles@docsbarcelona.com


docs28-70

Les cerimònies d’inauguració i cloenda són espais de celebració. Esdeveniments i punts de trobada pel públic i els participants convidats al festival.

La millor manera per conèixer la visió dels creadors és en primera persona, és per aquest motiu que DocsBarcelona organitza col·loquis amb els directors i protagonistes després de les projeccions que permeten als espectadors anar més enllà i aprofundir en les temàtiques i realitats mostrades.


After Pitch_The Documentary of the Month_2DocsBarcelona s’expandeix durant l’any a través de la xarxa de sales d’El Documental del Mes a tot l’Estat espanyol, Xile i Colòmbia. Durant tot l’any pots recuperar els millors títols del DocsBarcelona a la xarxa de més de 60 sales d’exhibició de El Documental del Mes. Consulta AQUÍ les properes sessions.

logo-1024x232El Documental del Mes disposa d’un canal propi a la plataforma online Filmin on es poden trobar un total de 40 títols documentals, molts dels quals han passat pel DocsBarcelona.

FESTIVAL | Edició 2016, Festival