Festival

DocsBarcelona, ​​Festival Internacional de Cinema Documental celebrarà la seva 23ena edició del 20 al 30 de maig de 2020. DocsBarcelona és un festival especialitzat en el gènere documental que es compon de tres seccions Oficials competitives:  Panorama, Latitud DocsBarcelona i What The Doc!, així com d’altres diverses seccions dins i fora de competició i màster classes. Totes les pel·lícules que conformen les diferents seccions són seleccionades per un comitè de programació internacional.

 


PROGRAMACIÓ

La secció Panorama agrupa una selecció dels millors documentals del panorama internacional més recent. Les pel·lícules d’aquesta secció competeixen pel Premi DocsBarcelona a la Millor Pel·lícula i pel premi Nou Talent a la millor pel·lícula dels directors debutants.

La secció What The Doc!, agrupa una selecció de pel·lícules més arriscades i innovadores de l’escena internacional. Les pel·lícules d’aquesta secció competeixen pel premi What The Doc!.

I finalment, la secció Latitud DocsBarcelona és una secció competitiva que agrupa una selecció dels millors documentals de la Península Ibèrica i d’Amèrica Llatina. Les pel·lícules d’aquesta secció competeixen pel premi Latitud DocsBarcelona, patrocinat per Antaviana Films.

Les pel·lícules de les tres seccions també opten al premi Amnistia Internacional Catalunya, atorgat per la mateixa organització i al Premi del Públic, patrocinat per Moritz i atorgat pel públic assistent.

La programació del DocsBarcelona es complementa amb les ja tradicionals seccions DOC-U, amb el millor de la producció universitària nacional i  Docs & Teens, amb una selecció per a adolescents. Tots dos programes compten amb el seu premi específic del Públic; i finalment es presenten les Sessions Especials fora de competició.

Vés preparant-te per la 23ena edició del DocsBarcelona del 20 al 30 de maig 2020. T’hi esperem!

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar alerta de totes les novetats

 

Més informació properament

Festival | Edició 2020