Greatest Hits, Misses & Controversies

Descobreix com i per què es produeixen i financen documentals, de la mà dels millors decision makers internacionals

 

En una nova sessió per conèixer les preferències, fòbies, fracassos i èxits dels decisión makers, aquest any començarem amb Diego Buñuel, director de documentals originals de Netflix, qui ens explicarà què busca Netflix i els criteris i metodologies del departament de documentals.

La nostra assessora i consultora de documentals, Catherine Olsen, presentarà a continuació, un panel internacional de decision makers (Mohamed Elmongy – Aljazeera Documentary Channel , José Rodríguez – Tribeca Film Institute, Sonja Scheider – BR/A Head of Arte Department i Rika Shimba – NHK Producer), que explicaran com i perquè es produeixen i financen documentals, i desvetllaran exemples d’alguns dels seus grans èxits, sorprenents fracassos i grans controvèrsies.

Per finalitzar la sessió, Lucila Moctezuma, directora de l’exitós fons per dones directores de no ficció, Chicken & Egg Pictures, explicarà com funciona el seu programa.

 

Imatge de la conferència de l’any anterior amb: Cahterine Olsen (Moderadora) Marie Nelson (PBS International), Mandy Chang (BBC), Sabine Bubeck-Paaz (ZDF)  i Catherine LeClef (CAT&Docs)

 

ON I QUAN

Dimecres 22 de maig a les 15.30h a l’Auditori del CCCB.

Aquesta activitat serà en anglès.
Només els acreditats professionals tindran accés a aquesta conferència. Aforament limitat.

SPEAKERS

 

 

Diego Buñuel – NETFLIX Director, Original Documentary Features

Diego Luis Buñuel és un cineasta franco-americà nascut el 1975, presentador i director de les series Canal Plus i National Geographic Channel, “Don’t Tell My Mother”. El 2014 va ser nombrat Director de Documentals i Entreteniment al Canal Plus i el 2018 es va unir a Netflix com a Director de Documentals Originals a Londres.

 

 

 

Mohamed Elmongy – ALJAZEERA DOCUMENTARY CHANNEL Senior Producer and Commissioning editor

És un cineasta egipci que treballa en el sector del documental des de 2003 i que es va incorporar a Aljazeera, Qatar, el 2011. Com a Commissioning Editor i membre de l’equip de producció, ha produït més de 2.000 hores de documentals d’arreu del món de contingut molt divers com; historia, temes socials, doc-drama, interès humà i molts altres.

 

 

 

 

Lucila Moctezuma – CHICKEN & EGG PICTURES Program Director

Com a directora de Programes de Chicken & Egg Pictures, Lucila Moctezuma supervisa la planificació i implementació dels programes de l’organització en suport a les dones cineastes de no ficció. Lucila és originària de la Ciutat de Mèxic. Abans d’unir-se a C & I, va ser Directora Executiva de Producció en UnionDocs, Gerent del Programa d’Assistència a la Producció a Women Make Movies, directora de les Beques d’Arts Audiovisuals per la Fundació Rockefeller, va fundar i va ser Coordinadora del Fons d’Arts Audiovisuals de Amèrica Llatina del Tribeca Film Institute. Va ser vicepresidenta del Consell d’Administració de The Flaherty.

 

 

José Rodríguez – TRIBECA FILM INSTITUTE Director of Documentary Programs

José F. Rodríguez és el director de Programes Documentals a Tribeca Film Institute, on supervisa el creixement i el finançament de tots els programes documentals i dirigeix ​​tallers documentals als Estats Units i a tot Amèrica Llatina. José F. Rodríguez va realitzar un curtmetratge documental “Adolescència” (2017), projectat en festivals de cinema d’Estats Units (Camden Film Festival 2017, New Orleans Film Festival 2017, DOC NYC 2017) i de l’estranger (DOK Leipzig 2017), i el seu últim curtmetratge, “mama, mama” (2018), es troba actualment en diversos festivals.

 

 

Sonja Scheider – BR/ARTE Head of Arte Department

Va estudiar política, periodisme i estudis americans a la LMU de Munic. És responsable de llargmetratges documentals a BR des de 2004 i cap de BR / Art des 2016.

 

 

 

 

Judith Vecchione – Senior Editorial Advisor of WORLD Channel
Judith representa WORLD Channel (EUA) el canal públic nacional de 24 hores per programes de documentals.

 

Greatest Hits, Misses & Controversies | Edició 2019, Indústria