Mirades Inquietes

Coneix les “Mirades Inquietes” del DocsBarcelona

Enguany cinc “Mirades Inquietes” t’ajuden a triar la teva pròpia selecció de pel·lícules del DocsBarcelona 2019. Segueix-los!

 

ALGUER MIQUEL @AlguerMiquel

Músic, escriptor i activista nascut a Sant Joan de les Abadesses. Líder de Txarango, projecte que combina la trajectòria del grup de música amb projectes per a la transformació social. Organitzador del Clownia Festival. Compromès amb els  festivals Esperanzah i Festiclown. Els darrers anys he estat actuant i treballant en comunitats i camps de refugiats a Palestina, Sàhara, Senegal, Nepal, Frontera sud, Grècia, o recorrent la ruta dels Balkans al costat de les persones en busca de refugi a Europa. Implicat en l’organització Pallasos en Rebeldía.

 

HELENA PALAU @helenavisuals

Jove fotògrafa i videògrafa especialitzada en outdoor. Intento, a través de la fotografia, aprendre i reflexionar sobre els temes que m’envolten i m’inquieten, però sobretot guanyar-me uns bons haters amb cada publicació.

 

 

 

ROGER DE GRÀCIA @mindundi33

Periodista. Ara mateix dirigeixo i presento l’ @EstatdeGracia a Catalunya Ràdio. Tinc 44 anys però n’aparento 43. Llegeixo Eurípides al metro per fer-me el xulo. El meu objectiu és presentar el “DOCS” fins el 2210.

 

 

 

MARIA ROVIRA “SHERMAN” @oyesherman

Guionista, monologuista. Cada tarda estic a l’Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio, de tant en tant a L’irradiador d’iCat, dos cops al mes fent monòlegs al Soterrani. La fama no m’ha canviat ni un pèl (no ha arribat…). Els companys de Comunicació Audiovisual us diran que sempre m’adormia a la Filmoteca, i és estrictament cert.

 

 

ORIOL MALET I MURIA @OriolMalet

Autor de còmics i il·lustrador especialitzat en premsa. Em vaig formar a EA Serra i Abella de l’Hospitalet de Llobregat i la Facultat de Belles Arts de Barcelona. Col·laboro regularment amb La Vanguardia, Timeout i Jot Down. Recentment he publicat llibres il·lustrats a editorials com La Galera o Ara Llibres. Actualment estic immers en la meva vessant dʼautor de còmics, el meu àmbit natural, per al mercat internacional.

 

 

 

 

Mirades Inquietes