Entrades i abonaments

DOCSBARCELONA/DocsBarcelona 2019/FESTIVAL/Entrades i abonaments

Entrades 

Les entrades del festival es poden adquirir de manera anticipada a través del nostre web i a taquilla durant els dies del festival.

Les entrades anticipades es poden adquirir entrant a cada una de les pel·lícules al nostre web. En adquirir una entrada anticipada podràs accedir a la sala sense passar per taquilla, només caldrà imprimir-les o mostrar-les a través d’un dispositiu mòbil.

 

Abonaments

DocsBarcelona disposa de 3 tipus d’abonaments:

  • Abonament DocsBarcelona dona accés a 6 sessions per 30€ (IVA inclòs). L’Abonament no és nominal i es pot bescanviar més d’una entrada per una mateixa sessió. El bescanvi d’entrades es pot realitzar online i a taquilles i està subjecte a l’aforament de la sala.
  • L’Abonament d’Estudiant dona accés a 6 sessions per 25€ (IVA inclòs). Per accedir a les sessions, caldrà presentar el carnet d’estudiant i/o un document acreditatiu de matrícula corresponent.
  • L’Abonament Reteena, exclusiu per a joves entre 12 i 18 anys. Dona accés a 6 sessions per 18€ (IVA inclòs). Amb la compra d’aquest abonament, obsequiem una bossa DocsBarcelona, que podran recollir al punt d’informació del festival al CCCB del 15 al 26 de maig. Per accedir a les sessions, caldrà presentar un document que acrediti la data de naixement.

Els abonaments es podran bescanviar per entrades anticipades a partir del 10 d’abril o a taquilla a partir del 15 de maig. El bescanvi d’entrades està subjecte a l’aforament de la sala.

IMPORTANT: Les sessions d’inauguració i cloenda, les Master Class, taules rodones i sessions especials queden excloses de l’abonament.

 

Ja podeu consultar tota la programació a aquí

 Compra d’abonaments i entrades anticipades aquí

Tarifes entrades*

 

ARIBAU MULTICINES

– Entrada individual inauguració i cloenda: 9€ (IVA inclòs) per sessió.

– Entrada individual el dijous 23 de maig: 7’50€ (IVA inclòs) per sessió / Entrada amb descompte a taquilla i online: 6’50 € (Carnet Jove, TR3SC, Carnet de Biblioteques. Només a taquilla: Jubilats i Aturats)

– Entrada individual els divendres 24, dissabte 25 i diumenge 26 de maig: 8€ (IVA inclòs) per sessió / Entrada amb descompte a taquilla i online: 7 € (Carnet Jove, TR3SC, Carnet de Biblioteques. Només a taquilla: Jubilats i Aturats)

*Preu per a la 1era sessió de dijous 23 i divendres 24 de maig: Entrada: 5€ per sessió aplicable a tothom.

 

CCCB

– Entrada individual Sala Teatre: 7€ (IVA inclòs) per sessió / Entrada amb descompte a taquilla i online: 6€ (Carnet Jove, TR3SC, Carnet de Biblioteques. Només a taquilla: Amics del CCCB, Jubilats i Aturats)

– Entrada individual Auditori: 5€ (IVA inclòs) per sessió aplicable a tothom.

*Amics del CCCB: -1€ de descompte a taquilles en totes les sessions a pagament al Teatre del CCCB.

 

ACTIVITATS I SESSIONS ESPECIALS

– Entrada individual Master Class Victor Kossakovsky / Joe Bini: 10€ (IVA inclòs) aplicable a tothom. 50% de descompte per a compra online del 10 d’abril al 10 de maig. Entrada gratuïta amb acreditació.

– Master Class 7 Plans 7 Audrius Stonys: entrada gratuïta fins a completar aforament.

– Entrada individual sessió Sèries. El caso de Alcàsser: 5€ (IVA inclòs) aplicable a tothom. Entrada gratuïta amb acreditació.

 

 

*Les tarifes de les entrades individuals comprades online no inclouen les despeses de gestió (0’70€).

 

 

Entrades i abonaments | Festival