When Tomatoes Met Wagner

Compra aquí les teves entrades

SINOPSI

Dos enginyosos cosins, amb l’ajuda del saber de les àvies i la il·lusió dels habitants d’un isolat poble de Grècia, aconsegueixen aixecar els ànims i l’economia de l’indret exportant petits pots amb tomàquets orgànics i conserves amb un mètode poc ortodox… Una història entranyable sobre el poder de les relacions humanes.

Els dos protagonistes han descobert el secret perquè els tomàquets tinguin més bon gust: Wagner. Desafiant l’agricultura industrial i cultivant tomàquets orgànics amb llavors centenàries, venen tomàquets sensibles a la música per tot el món. La tornada dels dos cosins i l’èxit inesperat, han agafat per sorpresa a tot un poble, que gràcies als tomàquets, ha vist com s’esvaïa la crisi que fa una anys va colpejar Grècia i aquest lloc en particular. Una lliçó de com reinventar-se en temps de crisi.


DIRECCIÓ

Marianna Economou va estudiar antropologia, fotoperiodisme i producció cinematogràfica a Londres. Des de l’any 2000 ha dirigit i produït sèries documentals i pel·lícules independents de producció grega i de coproduccions amb emissores europees com la BBC, ARTE i YLE. Ha rebut premis per The School, My Place in the Dance, Please Listen to Me, Bells, Threads And Miracles, Twelve Neighbours, Food for Love i The Longest Run, la qual va ser nominada pels Premis Europeus de Cinema el 2016. The Longest Run també va guanyar el premi VER.DI al Dok Leipzig.


PREMIS I FESTIVALS

  • Berlinale, Alemanya, 2019
When Tomatoes Met Wagner | Edició 2019, Secció Oficial - Panorama

When Tomatoes Met Wagner

Marianna Economou

Grècia (2019)

72min.

VOSCat, VOSAng

Idiomes: Grec, francès i anglès

 

També disponible a: