What Walaa Wants

Compra aquí les teves entrades

SINOPSI

La Walaa, una noia adolescent criada en un camp de refugiats, decideix convertir-se en una de les poques dones policies de les forces de seguretat palestines. La resignació no forma part del seu vocabulari, però no és fàcil per a una noia trencar totes les regles.

La història de la Walaa està marcada per l’instint de supervivència, la superació de molts obstacles i l’aprenentatge. Un íntim retrat que ens apropa a la vida de d’una noia des dels 15 fins als 21 anys que, disposada a arribar fins el final, és prou valenta per qüestionar allò establert i qüestionar les estructures del seu entorn i del món en general.


DIRECCIÓ

Christy Garland ha dirigit curtmetratges de ficció i pel·lícules documentals premiades i aclamades per la crítica. Resident a Toronto, sovint treballa amb coproduccions dels països nòrdics. Amb distribució a tot el món, les pel·lícules de Garland ofereixen un fort component dramàtic, de caràcter punyent i transformador amb temàtiques universals. The Bastard Sings The Sweetest Song (2012, Hot Docs, Sheffield) va obtenir excel·lents crítiques en la seva estrena internacional. La seva última pel·lícula, Cheer Up (2016, HotDocs, DOC NYC) va ser considerada com “un retrat colpidor del que significa ser dona i jove en l’actualitat” per Vice.

 


PREMIS I FESTIVALS

  • Berlinale, Alemanya, 2018
  • Hot Docs, Canadà, 2018. DSG Premi Especial del Jurat – Millor Documental canadenc
  • Edinburgh Film Festival, Escòcia, 2018
  • Margaret Mead Film Festival, EUA, 2018. Premi Margaret Mead Filmmaker
What Walaa Wants | Edició 2019, Secció Oficial - Panorama

What Walaa Wants

Christy Garland

Canadà, Dinamarca (2018)

86min.

VOSCat, VOSAng

Idioma: àrab

 

També disponible a: