Lladres de temps (Time Thieves)

DOCSBARCELONA/Edició 2018 / Secció Oficial - Latitud / Lladres de temps (Time Thieves)

SINOPSI

Hi ha un nou recurs que tothom vol… Oblida’t de l’aigua, el petroli i els minerals rars: és el nostre temps. Una investigació que ens demostra com el temps s’ha convertit en moneda de canvi i com podem reclamar el control d’aquest recurs, preciós però finit.

Qui no s’ha trobat en la situació d’haver d’imprimir les nostres pròpies targetes d’embarcament, fer el check-in del nostre propi equipatge o s’ha passat hores muntant un moble, estalviant a les empreses una fortuna en despeses laborals? Us heu preguntat mai qui hauria de pagar per tot el que fem de manera gratuïta amb el nostre temps? Viatgem pel món per descobrir com el nostre temps s’ha convertir en una mercaderia lucrativa i com aquest consumeix la nostra vida laboral i personal.


LA DIRECTORA

Cosima Dannoritzer és una realitzadora de documentals amb especial interès en història, ecologia i tecnologia. La seva pel·lícula Comprar, llençar, comprar  (2010) va guanyar 12 premis internacionals de festivals. Després, ha dirigit The E-Waste Tragedy (2014), que investigar el tràfic internacional de residus electrònics.

 


PREMIS I FESTIVALS

· Premier mundial al DocsBarcelona

Lladres de temps (Time Thieves) | Edició 2018, Secció Oficial - Latitud

Lladres de temps (Time Thieves)

Cosima Dannoritzer

Catalunya, França (2018)

84min.

VOSCat

Idioma original: Anglès, francès, japonès, alemany, holandès, català, castellà

 

Col•loquis amb la directora i part de l’equip de la pel·lícula a les dues sessions.