The Good Son

LA HISTÒRIA

Què passa pel cap d’un jove que decideix complir el seu somni a qualsevol preu? On hi ha  el límit entre la realització personal i la fidelitat i honestedat cap a la  família?

Ens unim a la increïble història d’Or, un noi de 22 anys que, mentint els seus  pares, molt conservadors, decideix seguir endavant a qualsevol preu. Un retrat apassionant sobre la por, el dubte, la importància de la família i la força de voluntat de ser un mateix.


LA DIRECTORA

Nascuda a  Tel Aviv, Shirly Berkovitz va estudiar cinema a la Beit Berl Arts College, a Israel, on va dirigir i produir el seu primer curtmetratge, Blocked. El  primer llargmetratge documental 100% es va projectar al Festival de Cinema de DocAviv, Haifa Cinematheque. El 2009, va estrenar The Way Up, guanyador del premi al Millor Documental en nombrosos festivals internacionals, i va ser nominat per a un Premi de l’Acadèmia d’Israel el 2010.

Actualment, Berkovitz  està treballant com a editora i directora de projectes independents; també treballa com a tutora i formadora de grups juvenils i seminaris sobre cinema i mitjans de comunicació.


FESTIVALS I PREMIS

DocsBarcelona – Spain, 2014

Thessaloniki Documentary Festival – Greece, 2014.

IDFA – The Netherlands, 2013

The Good Son | Docs&Teens, Edició 2016, Festival | , ,

The Good Son

Shirley Berkovitz

Israel (2013)

52min.

VOSCat

Idioma: Hebreu

Producció executiva: Shirley Berkovitz, Noam Pinchas

Guió: Shirley Berkovitz

Direcció de fotografia: Shirley Berkovitz, Nitzan Moshe

Muntatge: Daniel Sivan, Noam Pinchas

So: Gil Toren

Música: Kutiman

Producció: Shirley Berkovitz