The Distant Barking of Dogs

DOCSBARCELONA/Edició 2018 / Secció Oficial - Panorama / The Distant Barking of Dogs

SINOPSI

Oleg, un nen ucraïnès de 10 anys, viu en una zona en guerra on sovint conviu amb el foc antiaeri i els atacs amb míssils. Mentre molts ja han abandonat aquesta zona perillosa, Oleg roman amb la seva àvia, que el cuida i s’ocupa d’ell d’ençà de la mort de la seva mare. Sense poder fer res ni tenir un altre lloc on anar, esperen pacients…

Oleg es diverteix amb el seu cosí petit Yarik i en Kostia, un nen veí. Junts creen mil aventures mentre posen a prova els seus propis límits. A través de la perspectiva d’Oleg, veiem què significa créixer en una zona de guerra i la lluita d’un nen per descobrir què és el món mentre es fa gran entre els perills i desafiaments d’una guerra.


EL DIRECTOR

The Distant Barking of Dogs és la quarta pel·lícula de Simon Lereng Wilmont amb Final Cut for Real. Graduat com a director de cinema documental a la National Danish Film School l’any 2009. Els seus projectes realitzats durant la carrera, li han merescut reconeixement i premis internacionals. Les seves pel·lícules anteriors The Fencing Champion (2014) i Chikara – The Sumo Wrestler’s Son (2013) es van estrenar a IDFA, van guanyar el Premi del Jurat per Documental de Mig-metratge i el Millor Curtmetratge Documental per a joves a Al Jazeera Festival 2015. Des de llavors, les seves pel·lícules han estat projectades en diversos festivals internacionals de cinema i venudes a televisions de tot el món.


PREMIS I FESTIVALS

  • First Appearance Award a IDFA, Països Baixos 2017. 
  • ZagrebDox, Croàcia 2018
  • Hot Docs Int. Documentary Festival, Canadà 2017
  • Helsinki Doc Point Documentary Film Festival, Finlàndia 2018
  • Against Gravity, Polònia 2018
  • Millor pel·lícula a CineDoc Tbilisi, Geòrgia, 2018
The Distant Barking of Dogs | Edició 2018, Secció Oficial - Panorama

The Distant Barking of Dogs

Simon Lereng Wilmont

Dinamarca (2017)

90min.

VOSCat, VOSEng

Idioma: Ucraïnès