Sexe, Maraques i Chihuahues

DOCSBARCELONA/Edició 2016 / Festival / Latitud DocsBarcelona / Sexe, Maraques i Chihuahues

LA HISTÒRIA

La increïble vida de Xavier Cugat, l’únic espanyol amb dos estrelles al Passeig de la Fama de Hollywood Boulevard. Del blanc i negre al color, viatgem pel Hollywood clàssic a través d’extractes de les pel·lícules on el polifacètic artista va conèixer a grans estrelles com Rita Hayworth, Frank Sinatra o Greta Garbo. Un tribut a l’auge de la ràdio i les grans orquestres, redescobrint els mítics clubs, els salons de ball d’hotels i casinos al final de la llei seca. Històries d’amor, mafiosos, cotxes de luxe i decorats de palmeres. Un biopic alegre i glamurós, que recorre dos continents, de Cuba a Barcelona passant per la meca del cine i el naixement de Las Vegas al so de les maraques.


EL DIRECTOR

Diego Mas va néixer a Espanya. És productor i director, conegut per Cama adentro (2004), No sos vos, soy yo (2004) y Ataque verbal (1999). Programador del Festival de Documenta Madrid. Productor i director d’anuncis, vídeos musicals, programes de televisió i nombrosos documentals per a canals de TV com ARTE, TVE, Canal + Francia, Canal + España, TVG, FR3, TF1, ARD, ZDF, SWF, WDR, MDR, EE.UU. redes, VH1, Calle 13 i Canal 22.

El col·loqui amb Diego Mas es farà en castellà, sense traducció a l’anglès.

FESTIVALS I PREMIS

Festival de Málaga – Espanya, 2016

Documenta Madrid – Espanya, 2016

EL DIJOUS 26 DE MAIG A LES 18:00h ES PROJECTARÀ EL WEBDOC DEL PROJECTE EN UNA NAVEGACIÓ INTERACTIVA AMB ENTRADA GRATUÏTA.

Amb la col·laboració de

SENSE_FICCIO_OK

Sexe, Maraques i Chihuahues | Edició 2016, Festival, Latitud DocsBarcelona | , ,

Sexe, Maraques i Chihuahues

Diego Mas

Catalunya (2016)

87min.

VOSEsp, VOSEng

Idioma: Castellà, Anglès

Producció executiva: Albert Solé

Fotografia: Raúl Cuevas

Edició: Iria Sanjurjo

So: Marc Casademunt, Inés Almirón

Producció: Minimal Films

Web: minimalfilms.com