Operació Globus

Compra aquí les teves entrades

SINOPSI

Jou té un somni que l’ha perseguit tota la vida: trobar el camió amb el que va donar la volta al món amb els seus amics. 40 anys més tard, reprèn l’aventura per recuperar-lo, però aviat s’adona que potser, el que estava buscant, no és el que pensava…

L’any 1976, un grup d’amics va rebre un patrocini de “Pegaso” per donar la volta al món en un camió. Els sis joves, ansiosos d’aventures i preparats com si fossin exploradors d’un altre segle, van batejar l’expedició ‘Operació Globus’ i van partir a explorar el món. Tres anys i cinquanta països després, la manca de motivació, la distància cada vegada més gran entre ells i l’abandonament de “Pegaso”, van posar fi a l’aventura. Inesperadament, el menys entusiasta del grup, va convèncer al patrocinador per continuar sol amb el camió, desapareixent durant cinc anys i tornant a casa sense un cèntim, com un home canviat i amb molts secrets.


DIRECCIÓ

Ariadna Seuba Serra és productora, directora i editora. Va estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat de Vic (Barcelona) i va cursar un màster en producció documental a l’Escola Internacional de Cinema i Televisió de Cuba (EICTV). El 2011 va treballar com a freelance a Londres, abans de mudar-se a Nova York, on va editar diversos projectes i produir Speechless (2015), un documental sobre l’afàsia. A més, Ariadna va cursar un Màster en producció a l’Acadèmia de Cinema de Nova York (nyfa.edu) i co-fundar el Festival Internacional de Curtmetratges de Vic (festivalprotesta.cat). Actualment treballa com a productora per Makmende Mitjana a Amsterdam (makmendemedia.com).


PREMIS I FESTIVALS

  • Estrena Mundial al DocsBarcelona
Operació Globus | Edició 2019, Secció Oficial - Latitud

Operació Globus

Ariadna Seuba Serra

Catalunya, Holanda (2018)

62min.

VOSAng

Idiomes: català, castellà

Col·loqui amb la directora i part de l’equip i protagonistes després de les projeccions.