Namrud (Troublemaker)

SINOPSI

Jowan Safadi és un famós i controvertit músic palestí-israelià. Les seves lletres i cançons són plenes de denúncia sobre la situació al territori. Investigat per “incitació al terrorisme” i arrestat en alguna ocasió, s’haurà de fer càrrec del seu fill adolescent i això l’obligarà a afrontar responsabilitats paternals mentre continua lluitant pels seus ideals.

Amb la seva banda Fish Samak, crea cançons que parlen de política i societat, i s’han guanyat una gran comunitat de fans al món àrab. La història d’un esperit lliure que es troba enmig d’un conflicte polític mentre ha d’afrontar els reptes que comporta la seva nova paternitat en solitari. Decidit, no deixarà de lluitar (a través del seu art) per un lloc on viure en pau, on ell, el seu fill i la seva gent, puguin sentir-se segurs i amb possibilitats de prosperar.


EL DIRECTOR

Fernando Romero-Forsthuber va néixer a Sevilla. Als 17 anys es va traslladar a Viena i aviat va començar a treballar en la indústria cinematogràfica. Dos anys més tard, va fer el seu primer viatge a Israel, treballant amb músics palestins com a director / productor per als seus vídeos musicals. A Àustria va establir una bona reputació en el camp dels vídeoclips i la publicitat. En els últims anys, Fernando també va treballat realitzant reportatges per a televisions com ara ORF (especialment a Síria) i ATV. Namrud és el seu primer llargmetratge documental.


PREMIS I FESTIVALS

  • DOK Leipzig, Alemanya, 2017
Namrud (Troublemaker) | Edició 2018, Secció Oficial - Panorama

Namrud (Troublemaker)

Fernando Romero Forsthuber

Àustria (2017)

94min.

VOSCast, VOSEng

Idioma: Àrab, Anglès, Hebreu

 

També disponible a: