Last Men in Aleppo

SINOPSIS

Després de 5 anys de guerra a Síria, els últims ciutadans d’Alep es preparen pel setge de l’exèrcit. La lluita diària i heroica dels voluntaris de l’ONG Defensa Civil Siriana, coneguts com els Cascos Blancs, ens mostra la tragèdia indescriptible que pateix el poble sirià.

El cineasta sirià Feras Fayyad segueix l’entrega extenuant d’en Khalid, en Subhi i en Mahmoud. Cada dia es dediquen a entrar als edificis bombardejats, buscar supervivents entre la runa i rescatar-los. La intensificació del setge, amb bombardejos constants, obliga als Cascos Blancs i als més de 350.000 habitants d’Alep a fer front a un dilema impossible: abandonar el país amb les seves famílies i buscar refugi o quedar-se i lluitar fins al final per defensar la seva ciutat.


EL DIRECTOR

Feras Fayyad és un director de cine sirià que ha dirigit i editat diverses pel·lícules, tant documentals com ficció. Ha participat en festivals internacionals i ha estat reconegut i guardonat pel seu treball amb els problemes contemporanis sirians i la transformació política al món àrab. Una de les seves pel·lícules més recents és “My Escape”, per a DR i BBC.

Last Men in Aleppo | Edició 2017, Festival, Secció Oficial - Panorama

Last Men in Aleppo

Feras Fayyad

Dinamarca, Alemanya (2017)

104min.

VOSCat, VOSEng

Idioma: Àrab