Kandahar Journals

LA HISTÒRIA

La història del fotoperiodista Louie Palu en el front de combat a Kandahar, al sur d’Afganistan. A través del diari que va escriure entre 2006 i 2010 descobrim la seva evolució psicològica enmig d’una violència absurda, desconnectada de la realitat.

Experimentem la cruesa i el tedi de la guerra en primera persona, en un punt de vista inèdit articulat sobre la percepció de Palu, incapaç de comprendre la situació que l’envolta. El caos a la línia de foc es combina amb la banalitat de la vida de Palu a Nord-amèrica, aquest fort contrast ens ajuda a entendre el complex món interior d’un fotògraf de guerra.


ELS DIRECTORS

Louie Palu és un reconegut fotògraf professional, amb un llarga trajectòria de més de 24 anys, en què ha guanyat multitud de premis internacionals, entre ells el Pulitzer Center On Crisis Reporting Grant. La seva obra és coneguda pels seus projectes de llarga durada sobre temes polítics i socials. Ha cobert la guerra a Kandahar, Afghanistan, des del 2006 fins al 2010, i ha realitzat diversos curtmetratges sobre el conflicte. Kandahar Journals és el seu primer llargmetratge documental.

Devin Gallagher ha treballat com a productor a Arlington Independent Media durant 8 anys. El seu primer documental Married in Spandex (2011) ha estat estrenat en multitud de festival de tot el món.

El col·loqui amb Louie Palu es farà en anglès sense traducció.

FESTIVALS I PREMIS

DOK.Fest München – Alemanya, 2016

Annapolis Film Fest – EUA, 2016

Ethnograph Film Festival – França, 2016

Buffalo Niagara Film Festival – EUA, 2016

Arizona International Film Festival – EUA, 2016

Amb la col·laboració de:

DOCfield16_horizontal

Kandahar Journals

Louie Palu, Devin Gallagher

Canadà (2015)

76min.

VOSCat

Idioma: Anglès

Fotografia: Louie Palu

Edició: Lawrence Jackman

So: Daniel Pellerin, Jeremy Fong

Producció: Summit Road Films

Web: kandaharjournals.com