Inside the Chinese Closet

DOCSBARCELONA/Edició 2016 / Festival / Secció Oficial / Inside the Chinese Closet

LA HISTÒRIA

Un retrat íntim de la lluita de l’Andy i la Cherry per satisfer les expectatives dels seus pares en una societat xinesa on l’homosexualitat és inacceptable. L’Andy, un arquitecte d’èxit que viu a Xangai, decideix sortir de l’armari. El seu pare, avergonyit i decebut, li reclama que es casi amb una dona per mantenir l’honor familiar. La Cherry, casada amb un homosexual, pretén adoptar un fill per complir amb les exigències de la seva mare de mantenir les aparences socials.

L’esforç de l’Andy i la Cherry per aconseguir una vida plena a cost de fingir certs estereotips culturals posa en evidència tot un sistema de valors. Desesperats però sempre mirant endavant, el seu coratge ens mostra una Xina moderna i jove que busca el seu espai de llibertat en una societat marcada per forts valors tradicionals.


LA DIRECTORA

Sophia Luvarà va néixer a Itàlia. Es va graduar amb honors al Màster en Biotecnologia Medica de la Universitat de Torí, on també va doctorar-se en investigació sobre el càncer. Al 2007 va deixar els seus estudis i va marxar a Londres per a seguir la seva passió: la realització de documentals.


FESTIVALS I PREMIS

Berlinale – Alemanya, 2016

Belfast Film Festival – Regne Unit, 2016

HRWFF New York – EUA, 2016

IDFA – Països Baixos, 2015

Inside the Chinese Closet | Edició 2016, Festival, Secció Oficial | , , ,

Inside the Chinese Closet

Sophia Luvarà

Països Baixos (2015)

72min.

VOSCat, VOSEng

Idioma: Xinès, Anglès

Producció executiva: Boudewijn Koole, Iris Lammertsma

Fotografia: Ton Peters NSC

Edició: Diego Gutierrez, Stefan Kamp NCE

So: Qiao Xin, Mike Hough, Amos Ho, Jia Xia, Eric Zheng

Producció: Witfilm