In Search

Compra aquí les teves entrades

SINOPSI

Als 10 anys, la directora Beryl Magoko va patir la Mutilació Genital Femenina (MGF). Ara, sap que la cirurgia reconstructiva és una possibilitat, però no està segura si l’ajudarà a sentir-se millor. Conversant amb altres víctimes i revisant el seu passat, intentarà comprendre què és el que va passar.

Recordant la seva infantesa en un poble rural de Kènia, de petita, Beryl Magoko pensava que era un simple ritual de passatge de la vida adulta i d’acceptació dins de la seva comunitat, però ningú la va advertir del patiment, físic i emocional, ni de la humiliació que això suposaria en el futur. In Search explora els dilemes emocionals de la pròpia directora i d’altres dones que han passat per la mateixa experiència.


DIRECCIÓ

 

Beryl Magoko és una cineasta keniana. La seva primera pel·lícula, The Cut, ha rebut diversos premis. Després de la seva llicenciatura en ciències a la Kampala University a Uganda, es va mudar a Alemanya per millorar la seva cinematografia  al KHM a Colònia. Ha finalitzat el seu projecte de final de carrera, In Search, el qual es va estrenar a Leipzig i va guanyar el Premi del Públic – Leipziger Ring i Millor Documental d’Estudiants al Festival Internacional de Cinema Documental d’Amsterdam.

 

 

 


PREMIS I FESTIVALS

  • Dok Leipzig, Alemanya, 2018. Premi Filmpreis Leipziger Ring
  • IDFA Amsterdam, Països Baixos, 2018. Millor Pel·lícula d’estudiant
In Search | Edició 2019, Secció Oficial - Panorama

In Search

Beryl Magoko

Alemanya (2018)

90min.

VOSCat, VOSAng

Idiomes: Alemany, anglès, Kikuria i suahili.

Col·loqui amb la directora després de les projeccions

També disponible a:

 

 

Amb la col·laboració de

 

 

*Col·loquis en anglès sense servei de traducció