I had a dream

Compra aquí les teves entrades

SINOPSI

Manuela, diputada al Parlament, i Daniela, activista, han dedicat els darrers deu anys de la seva vida a defensar causes socials, la lluita feminista i qüestionar la política al seu país, on el sistema democràtic és cada cop més feble. Les dues tenien un mateix somni: transformar Itàlia de dalt a baix.

La mort de la política i l’augment del populisme a Itàlia en els últims anys són un canvi evident que haurien desitjat no haver viscut mai. Gràcies a la seva amistat i a la passió per la política, les dues dones han fet de la seva vida quotidiana, una acció política. El seu peculiar humor i la seva espontaneïtat, ens transmeten la seva il·lusió i esperança en un canvi que pugui revertir els temps foscos que travessa Itàlia.


DIRECCIÓ

 

 

Claudia Tosi va estudiar filosofia a la Universitat de Bolonya. Ha treballat com a documentalista creativa des del 2003. El 2011 va assistir a EAVE com a guionista i en el 2012 al Eurodoc com a productora. En 2014 va assistir a l’Acadèmia IDFA i el 2015 a la Berlinale Talents per desenvolupar I had a dream en el context de Doc Station Platform.

 

 

 


PREMIS I FESTIVALS

  • Dok Leipzig, Alemanya, 2018. Golden Dove al Millor Documental, Premi FIPRESCI (Jurat Interreligiós)
  • Docpoint IDF Helsinki, Finlàndia, 2019.
  • ZagrebDox IDF, Croatia, 2019.
  • Tempo IDF Stockholm, Suècia, 2019.
I had a dream | Edició 2019, Secció Oficial - Panorama

I had a dream

Claudia Tosi

Itàlia, França (2018)

84min.

VOSCat, VOSAng

Idiomes: italià