Hayati (My Life)

SINOPSI

El 2015, una periodista de televisió va fer la traveta a Ossamah Al Mohsen i el seu fill en la seva desesperada fugida de Síria. La imatge es viralitzà, convertint-se en una de les icones més vergonyosos del conflicte. Paradoxalment, això li va permetre arribar a Madrid. La resta de la seva família, encara estan estancats a Turquia.

El seu exemple ens permet reflexionar sobre la supervivència de les famílies sirianes atrapades a Turquia. Què se’n va fer dels seus somnis? HAYATI (mi vida) és la història de l’Ossamah, però també d’en Moatassam, en Youssef i en Muhannad, tres prometedors futbolistes sirians als que la guerra els va arrabassar el seu futur.


LES DIRECTORES

Hayati (My Life) és el primer llargmetratge com a co-directora de Sofi Escudé. Graduada per l’ESCAC el 2013, ha desenvolupat la seva carrera professional com a muntadora de títols com Camera / Woman, Som Gent Honrada o La Guerre du Golf.

 

 

Liliana Torres, també graduada per l’ESCAC, va debutar el 2013 amb Family Tour, estrenada al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià. El seu cinema es desenvolupa entre la ficció i el documental, combinant elements d’ambdós gèneres. Hayati (My Life) és el seu segon treball com a co-directora.

 


PREMIS I FESTIVALS

  • Festival de Málaga, Espanya, 2018

 

Hayati (My Life) | Edició 2018, Secció Oficial - Latitud

Hayati (My Life)

Sofi Escudé, Liliana Torres

Catalunya, França (2018)

84min.

VOSCat, VOSEng

Idioma: Àrab

 

Col•loquis amb les directores a les dues sessions.