Game Over

LA HISTÒRIA

Djalal estava obsessionat amb els jocs de guerra abans de començar a caminar. Criat com a fill únic d’una família catalana de classe mitjana, els seus pares li van permetre tots els capricis. Tenia tot tipus d’armes de joguina per jugar a fer el soldat i, a mesura que creixia, els seus jocs es van fer més i més sofisticats. Va començar a gravar-se a ell mateix en vídeo, recreant operacions militars, i a pujar els seus vídeos a Youtube, creant una identitat cibernètica, Lord_Sex, amb milers de seguidors. Seguint aquest somni fins l’extrem, va anar al front afganès com a franctirador. Però a la guerra no hi ha tanta acció com a les pel·lícules.

Djalal torna a casa dels seus pares desencantat, per adonar-se que tot ha canviat. La crisi econòmica ha colpejat la família, i es veu obligat a prendre decisions. El joc ha acabat i Djalal haurà de trobar el seu propi lloc en el món real.


LA DIRECTORA

Alba Sotorra va néixer a Barcelona el 1980. La seva obra està centrada en històries reals de personatges molt autèntics que ens fan reflexionar sobre temes polèmics. Ha dirigit dos migmetratges Unveiled Views (2008) i Qatar, The Race (2011). Actualment està produint la seva següent pel·lícula, The Earth Masters.


FESTIVALS I PREMIS

Sección Oficial Documental Festival de Málaga – Spain, 2015

Game Over

Alba Sotorra

Catalunya, Alemanya (2015)

78min.

VOSEng

Idioma: Català, castellà, persa

Producció executiva: Carles Pastor, Marta Figueras, Dirk Manthey

Guió: Isa Campo

Direcció de fotografia: Jimmy Gimferrer

Muntatge: Cristóbal Fernandez

So: Alejandro Castillo

Música: Michael Fakesch

Producció: Gaia Audiovisuals, Promarfi Futuro, Dirk Manthey Film, Loto Films