En La Brecha – Sessió Interactiva

DOCSBARCELONA/Edició 2018 / Sessions especials / En La Brecha – Sessió Interactiva

SINOPSI

Retrat col·lectiu de la desigualtat de gènere en el treball. Descobrim el testimoni de set dones que exerceixen professions tradicionalment masculinitzades a través d’una navegació interactiva (www.rtve.es/enlabrecha). Una estibadora, una tècnica de so, una mecànica d’automoció, una entrenadora de futbol, una xef, una cirurgiana i una CEO d’esports electrònics són les protagonistes d’aquest webdocumental.

Les seves experiències inicien una conversa oberta perquè s’escoltin totes les veus, fent visibles els problemes que pateixen les dones en l’àmbit laboral. Una plataforma oberta on qualsevol dona pot enviar vídeos breus amb les seves vivències i reflexions sobre les realitats a què les s’enfronten en el dia a dia del seu exercici professional.


LA DIRECTORA

Claudia Reig Valera (València, 1990) és graduada en comunicació audiovisual per la Universitat de València. La seva trajectòria com a càmera, editora, realitzadora i documentalista s’ha desenvolupat a la productora Barret. Ha estat part de l’equip que va fer el documental L’estratègia del silenci (2017), sobre l’accident de metro de València, o el programa de TV3 Cosins germans. En la brecha és el segon documental que dirigeix, després del projecte transmèdia sobre el pàrkinson Que tiemble el camino (2016).

 

En La Brecha – Sessió Interactiva | Edició 2018, Sessions especials

En La Brecha – Sessió Interactiva

Claudia Reig Valera

Espanya (2018)

VOS

Idioma original: Castellà

 

Entrada lliure fins esgotar localitats.