City of Dreams – A Musical

DOCSBARCELONA/Edició 2016 / Festival / Sessions especials / City of Dreams – A Musical

LA HISTÒRIA

Un original documental musical que ens mostra una escola del barri de Dharavi a Bombai, el suburbi més gran d’Àsia. La contemplació del dia a dia dels nens es combina amb les coreografies a l’estil Bollywood, en què ells mateixos ens expliquen cantant els seus somnis i esperances. Les cançons plenes de joia i vitalitat trenquen totes les idees preconcebudes sobre els entorns de pobresa extrema i constitueixen un autèntic monument de celebració de l’esperit humà. Una obra formalment innovadora que transmet l’optimisme exuberant de la joventut i fa un retrat únic de la vida a la Índia.


ELS DIRECTORS

Brian Hill és un reconegut cineasta britànic, a més del director de Century Films. Ha fet més de 60 pel·lícules per a la televisió britànica, moltes de les quals han estat guardonades, incloent documentals musicals i drames que mostren el talent dels intèrprets britànics. Hill també ha realitzat un número considerable de sèries documentals.

Sam Benstead és un reconegut director i productor de documentals. Ha rodat en més de 20 països per a cadenes com la BBC i Channel 4.  Les seves pel·lícules solen caracteritzar-se per un profund apropament a la intimitat dels seus protagonistes, combinat amb un toc visual especial, rigor periodístic i sentit de l’humor.

El col·loqui amb el director Brian Hill es farà en anglès sense traducció.

FESTIVALS I PREMIS

Sheffield DocFest – Regne Unit, 2016

Amb la col·laboració de:

bc_azul

City of Dreams – A Musical | Edició 2016, Festival, Sessions especials | , ,

City of Dreams – A Musical

Brian Hill, Sam Benstead

Regne Unit (2015)

77min.

VOSCat

Idioma: Anglès, Marathi, Hindi

Producció executiva: Liesel Evans

Fotografia: Sam Benstead, Michael Timney

Edició: Joe Carey

So: George Foulgham, Claire Ellis

Música: Nainita Desai

Producció: Century Films Ltd in association with 8th Wonder Productions