City For Sale

Compra aquí les teves entrades

SINOPSI

A través de quatre famílies de Barcelona vivim les conseqüències de la turistificació i la gentrificació a la capital catalana. Dia a dia, mentre molts veïns són expulsats de les seves cases, els barris de Barcelona van perdent la seva essència. Com podrem evitar-ho?

Barcelona és un dels epicentres turístics més importants d’Europa. El 2018 la ciutat va rebre més de 30 milions de turistes, liderant així el rànquing de les ciutats més visitades d’Europa. Aquest nou rècord històric confirma la tendència creixent i imparable de l’arribada en massa de turistes a la ciutat. Nombrosos estudis constaten que aquest turisme i l’especulació immobiliària que comporta, està fent malbé la vida veïnal de Barcelona, expulsant gradualment els veïns i veïnes de les seves cases i barris. Una reflexió que ens revela el costat més humà d’un problema que ja no és només social, sinó també polític i econòmic.


DIRECCIÓ

Laura Álvarez és llicenciada en Periodisme (UPF, Barcelona) i graduada en Periodisme Internacional (University of Sydney) i Estudis Internacionals (Goldsmiths University of London). Va començar la seva carrera en el camp audiovisual el 2006. Durant aquest temps ha tocat moltes tecles, tot i que majoritàriament s’ha centrat en la creació de continguts per la televisió. Amb una trajectòria ja consolidada en l’àmbit de la televisió, el 2014 va començar una etapa com a editora de programes, un treball que actualment combina amb col·laboracions com a productora de continguts d’actualitat per plataformes internacionals, com Bloomberg TV o Vice HBO. City For Sale és el seu primer llargmetratge documental.


PREMIS I FESTIVALS

  • Festival de Cinema de Málaga, Espanya, 2019
City For Sale | Edició 2019, Secció Oficial - Latitud

City For Sale

Laura Álvarez

Catalunya (2018)

82min.

VOSAng

Idiomes: català, castellà

Col·loqui amb la directora i part de l’equip i protagonistes després de les projeccions.