Beirut, la vie en rose

Compra aquí les teves entrades

SINOPSI

Per primera vegada ens apropem a la vida de quatre membres de l’elit cristiana libanesa. En un dels països políticament més inestables, els protagonistes són un símbol de l’antiga “Suïssa de l’Orient Mitjà”, últims representants d’una època daurada a la qual es resisteixen a renunciar.

Enmig d’una quotidianitat marcada per la inseguretat i la guerra, els protagonistes han superat la por al futur i al seu estil de vida, actuant com si res no hagués canviat d’ençà de la independència del Líban. Viuen dins d’un oasi agredolç on s’hi barregen una intensa vida social, sumptuoses festes i l’extravagància d’altres temps. A través d’una elegant posada en escena, serem testimonis del final d’una època i d’una manera de viure que tenen els dies comptats.


DIRECCIÓ

Èric Motjer va estudiar producció de vídeo i cinema a l’IDEP (Barcelona) i realització de documentals a EICTV (Sant Antoni dels Baños, Cuba). Té un màster en Cinema Documental i Societat i un màster oficial en Cinematografia, tots dos per ESCAC (Universitat de Barcelona). Treballa com a director de fotografia, disseny de producció i fixer independent per a diferents produccions nacionals i internacionals, com ara documentals, vídeos musicals, televisions i festivals de cinema. El 2011 va dirigir el seu primer documental Minut de glòria (32’) que es va estrenar al XVII Festival Internacional de Cinema d’Atenes i es va projectar a Atlantidoc (Uruguai), Aljazeera Documentary Film Festival (Qatar) i al DocsBarcelona. El 2017 va dirigir el documental Kursaal, la força de la gent (52′). Actualment ha acabat de dirigir el seu primer llargmetratge Beirut, la Vie en Rose (75’, 2018) sobre l’elit cristiana a Beirut, Líban i produïda per Batabat. Des de fa cinc anys treballa per festivals de cinema com el DocsBarcelona i el Manlleu Film Festival, un festival de curtmetratges que dirigeix ​​des de 2018.


PREMIS I FESTIVALS

  • Estrena mundial al DocsBarcelona
Beirut, la vie en rose | Edició 2019, Secció Oficial - Latitud

Beirut, la vie en rose

Èric Motjer

Catalunya (2019)

77min.

VOSCast

Idiomes: Francès, anglès, àrab i castellà

Col·loqui amb el director i part de l’equip després de les projeccions.