Ángel Pavlovsky

Compra aquí les teves entrades

SINOPSI

Des de la seva tranquil·la vida ja retirat, Ángel Pavlovsky, fa un repàs de la seva feina a l’escenari. Fa vida de jubilat, i no vol estar pendent del seu passat i de la seva joventut. No feia vida pública ni tenia interès en parlar amb els mitjans, no volia fer aquest documental, però finalment accedeix i es mostra tal i com és: un artista genial ple de singularitats.

La ciutat de Barcelona i el món del teatre i la faràndula van obrir les portes a aquest artista argentí inclassificable ara fa 40 anys, quan va crear el seu altre ego: “La Pavlovsky”. Des de llavors, la seva carrera ha estat marcada d’èxits, ha omplert teatres a tota España i al seu Buenos Aires natal. Coneixerem de la seva mà la naturalesa del món de l’espectacle i la duresa del treball de creació i interpretació; també l’èxit i la repercussió del treball de l’artista, així com l’amor que li professa al públic i la buidor de després de la funció. Un sincer homenatge a l’art de fer espectacle!


DIRECCIÓ

Albert de la Torre és periodista i tècnic superior en producció audiovisual i espectacles. Ha impartit classes de postgrau de Gestió Cultural a la UB i de Guió a la Blanquerna. Durant més de vint anys va exercir la crítica teatral, cosa que li va valer els premis Crítica Serra d’Or i KRTU a la Jove Creativitat i, en diverses ocasions, el premi Butaca i el de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya. En aquella època va establir una estreta amistat amb Ángel Pavlovsky i el va incorporar a diversos espais de Ràdio Barcelona, de TV3 i la XTVL com a col·laborador (Fet a Barcelona, Cabaret Pavlovsky, Les 1000 i una, Molt Honorables…).


PREMIS I FESTIVALS

  • Estrena mundial al DocsBarcelona
Ángel Pavlovsky | Edició 2019, Sessions especials

Ángel Pavlovsky

Albert de la Torre

Catalunya (2019)

85min.

VOSAng

Idiomes: català, castellà

Col·loqui amb el director i part de l’equip després de la projecció.