Alcaldessa

LA HISTÒRIA

La crònica en primera persona del viatge èpic d’Ada Colau, en forma de vídeo-diari, de l’activisme a les institucions. Un accés privilegiat a les entranyes d’una històrica campanya electoral, des dels inicis de la candidatura de Barcelona en Comú fins al dia de la investidura com a alcaldessa de la capital catalana. A través del diari de Colau descobrim la seva vessant més íntima, on exposa els seus dubtes i les contradiccions de convertir-se en allò que tantes vegades havia qüestionat.

En paral·lel al seu relat personal, la càmera s’endinsa sense filtres en les interioritats de la candidatura i en la campanya electoral. La nit electoral i la victòria, emocionant i ajustada, donen pas a una plaça de Sant Jaume plena de gom a gom el dia de la seva investidura per rebre la primera alcaldessa de la història de Barcelona.


EL DIRECTOR

Pau Faus va néixer a Barcelona el 1974. És llicenciat en arquitectura i director dels curtmetratges La ciudad jubilada, Entre bastidores i Pedagogy i del migmetratge SÍ SE PUEDE. Siete días en PAH Barcelona (2014). Alcaldessa és el seu primer llargmetratge.


FESTIVALS I PREMIS

Festival de Málaga – Espanya, 2016

Alcaldessa

Pau Faus

Catalunya (2016)

86min.

VOSEng

Idioma: Català, Castellà

Producció executiva: Ventura Durall

Edició: Joan Manel Vilaseca, Àlex Garcia, Núria Campadabal

Música: Diego Pedragosa

Producció: Nanouk Films

Web: nanouk.tv