Els projectes en desenvolupament troben el seu lloc al Campus DocsBarcelona

El Campus DocsBarcelona és un programa de suport a projectes en via de desenvolupament que acompanya 12 projectes documentals durant el 2020. L’objectiu final és orientar-los en el creixement, apropar-los al mercat internacional i donar-los les oportunitats per tal que es financin i es converteixin en grans pel·lícules.

Al llarg del 2020, 12 projectes seran tutoritzats individualment a través de tutories online. Durant el festival DOCSBARCELONA 2020, les tutories es complementaran amb 4 jornades presencials (del 24 al 27 de maig) en el que professionals experts i reputats internacionalment assessoraran i guiaran els projectes en àmbits com:  mercats  de finançament, branding, contractes, pitching, animació documental o màrqueting, entre d’altres.

INSCRIU EL TEU PROJECTE ABANS DEL 20 DE FEBRER! AMPLIEM CONVOCATÒRIA FINS EL 28 DE FEBRER!

Abans d’inscriure el projecte, et recomanem que llegueixis atentament les bases, on consta tota la informació necessaria. Pots descarregar-les aquí.

Per inscriure el teu projecte el Campus DocsBarcelona has de fer la sol·licitud d’inscripció es realitza a través d’aquest formulari.  

20/01/2020 General