Convocatòria oberta per la secció DOC-U

Enguany, amb la voluntat de fer més gran l’altaveu, l’espai d’exhibició i promoció del talent a casa nostra, la secció DOC-U obra per primera vegada la seva convocatòria a universitats, centres educatius i escoles de cinema de Catalunya.

Arrenca la crida de curtmetratges documentals al DocsBarcelona 2020!

  

Quines obres es poden presentar i com?

  • Període d’inscripció: de dijous 16 de gener al dilluns 24 de febrer 2020 a les 17h.
  • Només s’acceptaran curts documentals realitzats durant el curs 2018-2019 de qualsevol de les universitats, centres i cicles formatius i escoles de cinema de Catalunya participants.
  • Cada universitat i/o centre educatiu pot presentar un màxim de 3 curts documentals de no més de 40min de durada.
  • Queden excloses les obres d’estudiants de Secundària i/o Batxillerat, així com propostes rebudes de centres d’estudi de Secundària.
  • Les peces seleccionades es projectaran conjuntament dins de la secció DOC-U, que s’integra dins de les sessions programades del DocsBarcelona 2020, del 20 al 30 de maig de 2020.
  • Tots els treballs seleccionats competeixen pel Premi DOC-U, patrocinat per 16nou, consistent en 1000€ en lloguer de material d’equip de rodatge pel(s) director/a(s) guanyador(s).

 

La data límit d’inscripció és el dilluns 24 de febrer de 2020 a les 17:00h. Llegiu abans les bases de participació i ompliu el formulari d’inscripció online (un per cada treball).

Per qualsevol dubte, contacteu a festival@docsbarcelona.com  

16/01/2020 Festival