Obrim les inscripcions de projectes per les activitats d’indústria!

Si tens un projecte documental i busques finançament, les activitats d’indústria del DocsBarcelona són el teu lloc! Segons l’estat del teu projecte i els teus interessos, pots inscriure’t al Public Pitch + Speed Meetings, només als Speed Meetings, o si ja tens un muntatge final, al Rough Cut Pitch.

Les inscripcions estaran obertes fins al 28 de febrer, per als Speed Meetings i Public Pitch, i fins el 9 de març en el cas dels Rough Cut Pitch. Pots consultar les bases aquí i inscriure el teu projecte aquí.

 

CONEIX LES ACTIVITATS DE FINANÇAMENT DEL DOCSBARCELONA:

 

Presentació de fins a 20 projectes davant de tots els commissioning editors, film funds i sales agents convidats i dels professionals acreditats al DocsBarcelona. Cada projecte comptarà amb 7 minuts de presentació + 7 minuts de feedback per part del panel de finançadors i decision makers presents a la sala. Després tindrán reunions individuals en el marc dels Speed Meetings.

ON I QUAN: dijous 28 i divendres 29 de Maig al CCCB.

+ Info

 

Fins a 40 projectes, incloent-hi els que participen en el Public Pitch, participaran en els Speed Meetings, reunions individuals de 15 minuts amb una selecció de finançadors, agents de vendes i film funds internacionals.

ON I QUAN: dijous 28 i divendres 29 de Maig al CCCB.

+ Info

 

Si el teu projecte es troba en fase final de muntatge i cerques finançament, pots presentar-lo al Rough Cut Pitch. Una selecció de fins a 4 projectes en fase de rough cut es presentaran davant d’un panel d’experts i acreditats professionals i tindran reunions individuals amb una selecció de finançadors i agents de vendes, en un format més extens que el Public Pitch. Cada presentació serà de 30 minuts; 15 minuts de presentació + 15 minuts de feedback per part del panel. L’endemà, tindran reunions individuals amb els finançadors del panel.

ON I QUAN: dimecres 27 de Maig al CCCB.

+ Info

 

14/01/2020 General