Obertes les inscripcions de projectes per les activitats d’indústria!

Inscriu el teu projecte documental abans del 28 de febrer

 Consulta aquí les bases!

DocsBarcelona Industry incorpora novetats en l’edició 2019. Torna el Pitching públic tradicional, el Latin Pitch es fusiona amb els Speed Meetings i el Pitch recuperat i els Rough Cuts creixen en ambició. El mercat d comptarà amb les següents activitats: 

Presentació de fins a 20 projectes davant de tots els commissioning editors, film funds i sales agents convidats i dels professionals acreditats al DocsBarcelona. Cada projecte comptarà
amb 7 minuts de presentació + 7 minuts de feedback per part del panel de finançadors y decision makers presents a la sala. Després tindrán reunions individuals en el marc dels Speed Meetings.

ON I QUAN: dijous 23 i divendres 24 de Maig al CCCB.

+ Info

 

40 projectes, 20 procedents del Public Pitch més 20 seleccionats adicionalment participaran als Speed Meetings, reunions individuals de 15 minuts amb una selecció de finançadors, agents de vendes i film funds internacionals

Addicionalment, se seleccionaran fins a 20 projectes més que podran accedir exclusivament als Speed Meetings, configurant d’aquesta manera una selecció final de fins a 40 projectes presentats en aquesta edició 2019.

ON I QUAN: dijous 23 i divendres 24 de Maig al CCCB.

+ Info

 

Si el teu projecte es troba en fase final de muntatge i cerques finançament i assessorament creatiu, pots presentar-lo als Rough Cut. Una selecció de fins a 4 projectes en fase de Roug Cut accedirà a una assessoria creativa d’una hora, a la presentació del seu projecte davant d’un panel d’experts i acreditats professionals, i reunions individuals amb una selecció de finançadors i agents de ventes. Cada presentació serà de 30 minuts; 15 minuts de presentació + 15 minuts de feedback per part del panel.

ON I QUAN: dimecres 22 de Maig al CCCB.

+ Info
21/01/2019 General