Oberta la convocatòria de DocsBarcelona Valparaíso

Ja es pot entreveure la tercera edició del Festival DocsBarcelona Valparaíso que succeirà a la ciutat de Valparaíso, Xile del 26 al 30 de setembre de 2018. Aquesta iniciativa forma part de la xarxa dels 3 Festivals DocsBarcelona juntament amb el de Barcelona i Medellín.

Si ets productor/a o director/a xilè, envia la teva última producció per tal que l’equip de programadors la tingui en compte per a la Secció Oficial Nacional de l’edició 2018 del festival! S’accepten llargmetratges i curtmetratges documentals.

Els llargs i curts presentats seran candidats al Premi DocsBarcelona Valparaíso al Millor Documental Xilè (generació d’un Màster DCP que proporciona por ‘Kiné Imágenes’) i al Premi del Públic. A més, els llargmetratges competiràn pel Premi DocsBarcelona del Mes (distribució en 14 sales xilenes durant desembre de 2018 + pagament per drets d’exhibició + formar part a la competència del Festival DocsBarcelona al 2019 a la Secció Latitud).

Hi ha temps fins al 6 de Juliol.

Pots consultar les bases aquí i enviar la teva pel·lícula a través de la plataforma FestHome.com

12/06/2018 General