DocsBarcelona i el Fòrum Lau Haizetara estableixen un acord de col·laboració

     

La unió d’esforços entre les Entitats organitzadores, DocsBarcelona i IBAIA / Associació de Productores Audiovisuals Independents del País Basc, va a permetre que, anualment, un dels projectes que es presentin en el pitching del Fòrum Lau Haizetara, que se celebra al setembre en el marc del Festival de Sant Sebastià i un dels projectes participants en els speed meetings de DocsBarcelona, que se celebra durant el mes de maig, siguin triats pels respectius comitès de selecció per participar automàticament a l’altre mercat.

D’aquesta manera, aquests projectes triats rebran, entre uns altres, de manera gratuïta, una acreditació oficial de DocsBarcelona o del Festival de Sant Sebastià per assistir a projeccions i/o participar en les activitats professionals que s’organitzin, participaran en els tallers de preparació que s’organitzin previs als speed meetings i al pitching, i, no abonaran quota d’inscripció alguna pel seu concurs.

L’acord s’engegarà en aquesta propera edició de DocsBarcelona que se celebrarà del 16 al 27 de maig, per la qual cosa un dels quaranta projectes seleccionats pels Speed Meetings, podrà beneficiar-se d’aquestes condicions. De la mateixa manera, els projectes que es presentin en el pitching del Fòrum LauHaizetara del proper 27 de setembre optaran en els mateixos termes a acudir al DocsBarcelona 2019.

Per a més informació, poden consultar la pàgina web del Foro Lau Haizetara o del DocsBarcelona, a més de a través de les diferents vies de contacte que podeu trobar en les mateixes.

04/05/2018 General