Escalfa motors amb les projeccions prèvies al festival!

Com a prèvia al DocsBarcelona 2018, durant les pròximes setmanes el Centre Cívic Ateneu Fort Pienc, acollirà la projecció de dos dels documentals més exitosos que han format la programació del festival al llarg de les edicions. L’entrada és gratuïta però cal fer reserva prèvia.

Una oportunitat per recuperar documentals imprescindibles i començar a escalfar motors pel DocsBarcelona 2018!

 

Pecados de mi padre

Dijous, 26 d’abril de 2018 a les 19:30h al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Argentina – Colòmbia / 2009 / 94 minuts / VO en castellà

SINOPSI

Sebastián, el fill del famós narcotraficant colombià Pablo Escobar, repassa la seva infantesa al costat d’un pare a qui estimava, tot i saber que era l’enemic número u del seu país. Juntament amb la seva mare, ens obre les portes de casa seva per compartir amb l’espectador arxius privats i recordar temps extraordinaris i luxosos, contrastats amb altres moments de persecució.

Però aquesta és també la història de dues de les víctimes més prominents d’Escobar: el ministre de Justícia i un polític a punt de ser elegit president de Colòmbia. Ara Sebastián intenta trencar el cicle de la venjança i busca la reconciliació amb els fills dels dos polítics.


Approved for Adoption

Dijous, 3 de maig de 2018 a les 19:30h al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

França, Bèlgica / 2012 / 75 minuts /VO en francès subtitulada en català

SINOPSI

Jung. Dibuixant. 42 anys segons el registre. Ell prefereix considerar la data del seu naixement el dia que, amb 5 anys d’edat, un policia el va trobar perdut pels carrers de Seül. Era un dels 200.000 coreans abandonats i adoptats per famílies d’arreu del món.

Superada la quarantena, Jung decideix retornar a Corea del Sud per primera vegada i conèixer el país que el va veure néixer, trepitjar la terra dels seus avantpassats i, si és possible, trobar el rastre de la seva mare biològica. Un viatge físic i emocional de retorn a la infantesa, reconciliació amb les arrels i descobriment de la  veritable identitat.


Entrada lliure. Cal reserva prèvia, les places són limitades.

Reserva d’entrades: a partir del dilluns de la setmana corresponent.

Un cop començat l’espectacle no es permetrà l’entrada a la sala.

Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva.

Reserva d’entrades presencialment, per correu electrònic (fortpienc@fortpienc.org), per telèfon (93 232 78 27) o bé a través de Inscripcions Online

16/04/2018 General