Ja podeu consultar tota la programació del DocsBarcelona 2018

El Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona celebra la seva 21a edició del 16 al 27 de maig, oferint una selecció de les millors pel·lícules documentals del panorama internacional.

Ja estan a la venda les entrades i abonaments!

El DocsBarcelona 2018 ha desvelat tots els títols que formaran part de la 21a edició del festival, edició que comptarà amb un total de 41 films i que destaca per l’extraordinària selecció de documentals de producció catalana, molts dels quals tindran la seva estrena mundial a les pantalles del festival. Les sessions d’inauguració i cloenda, amb Petitet i Sinfonía respectivament, així com els films Eugenio, Shootball, Hayati o Lladres de temps, entre d’altres, fan palesa la riquesa i qualitat de propostes del cinema català en aquest DocsBarcelona 2018, que es celebrarà del 16 al 27 de maig. També destaca, entre la programació, l’heterogènia de gèneres i tons dels films, que van des de la comèdia de la realitat, amb obres com Hasta mañana si Dios quiere, La flor de la vida o Robar a Rodin, fins als més crus retrats de matèries d’actualitat, com Of Fathers and Sons, The Cleaners o Voces de guerrilla.

 

 

Gràcies al compromís dels documentalistes, el festival s’aproparà als conflictes de Colòmbia, Síria, Ucraïna o al Congo. Amb esperit crític, reflexiu i valent, directors i directores de pel·lícules com The Congo Tribunal, Namrud, The Distant Barking of Dogs, Treblinka o Experimento Stuka ens fan reflexionar sobre la crisis dels refugiats, la societat contemporània, la llibertat d’expressió i la memòria històrica, esdevenint testimonis valents dels nostres temps.

A més a més, la Secció DOC-U ens oferirà el millor del talent documental universitari de Catalunya. La programació es completa amb títols destacats de dones directores, que enguany representen un 40% del festival. Tots ells exploren personatges femenins excepcionals, protagonistes, lluitadores, activistes, excèntriques, autentiques i úniques com Silvana, Miss Kiet’s Children, Over the Limit, Hasta Mañana, si Dios quiere i Ouaga Girls. L’art també hi serà present amb la sorprenent història, a cavall entre la ironia i el relat detectivesc, que ens proposa Robar a Rodin i Mies on Scene. Barcelona en dos actes que ens revela els secrets del Pavelló de Barcelona, l’obra cabdal de l’arquitectura contemporània de Mies van der Rohe.

El DocsBarcelona s’expandeix pel territori
El festival tindrà aquest any més pantalles al territori que mai. Gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, tres pel·lícules de la selecció d’enguany, El Espanto, Time Thieves, lladres del temps i Wonderful Losers. A Different World viatjaran als municipis de Badalona, Berga, Castellar del Vallès, Gavà, Granollers, La Garriga, Mataró, Manresa, Sant Andreu de la Barca i Vilafranca del Penedès. Consulteu tota la programació del DocsBarcelona a Prop

La programació del DocsBarcelona es complementa amb les activitats d’Indústria, que apleguen a més de 400 professionals, tallers, conferències i la ja tradicional Master Class 7 Plans 7, que enguany impartirà Talal Derki, director de Of Fathers and Sons i Return to Homs.

 

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ

 

12/04/2018 General