Aconsegueix la teva acreditació!

Ja estan obertes les inscripcions per acreditar-se professionalment o com a estudiant al DocsBarcelona!

Aprofita els avantatges d’estar acreditat al festival: et donarà accés com a públic al Public Pitch, al Latin Pitch i l’Interactive Pitch, accés a les conferències d’indústria, master classes, projeccions i col·loquis amb els directors de les pel·lícules, a les activitats de networking i a la guia d’indústria amb els contactes de tots els acreditats assistents al festival.

CONSULTA AQUÍ ELS TIPUS D’ACREDITACIÓ DISPONIBLES


Com acreditar-se al DocsBarcelona?

Si encara no estàs registrat a la Visitor Page de DocsBarcelona, hauràs de fer-ho creant el teu usuari i contrasenya. Una vegada a dins de la Visitor Page de DocsBarcelona, hauràs d’omplir el formulari localitzat a l’apartat “Acreditacions”.

Accedeix a la Visitor Page de DocsBarcelona

ATENCIÓ: Fes-ho abans del 26 d’Abril per apareixer a la guia d’Indústria i aconseguir un millor preu. Els estudiants acreditats no apareixen a la guia d’indústria.
09/04/2018 General