Inscripcions obertes fins el 15 de març pel Taller de Desenvolupament

En el taller es treballaran els projectes de manera individual per poder detectar les debilitats i fortaleses i treballar-les per desenvolupar un bon documental. Es farà una consultoria en grup on tothom es podrà enriquir dels projectes dels altres a més de madurar el seu propi.

L’objectiu és fer créixer els projectes perquè els participants tirin endavant les seves idees i arribin a fer del tema la millor pel·lícula possible, treballant per focalitzar la història, trobar el millor títol, construir l’stroryline més atractiu o descobrir els millors personatges, entre altres aspectes del guió.

El taller serà impartit per Joan Gonzàlez, Director del Festival DocsBarcelona, productor executiu, realitzador i muntador, i Arnau Gifreu, coordinador d’InterDocsBarcelona i expert en documental interactiu.

Inscripcions obertes per projectes fins el 15 de març i per observadors fins esgotar places. Es poden inscriure fins a 2 persones per projecte, la tarifa és per persona. Els projectes passaran per un procés de selecció.

 

Consulta AQUÍ les bases i més informació. 

 

ON I QUAN: Dijous 24, divendres 25, dissabte 26 i diumenge 27 de maig durant els matins al  CCCB.

UNA PROPOSTA DE: DocsBarcelona School

28/02/2018 General