Oberta la convocatòria del DOC-U, la secció universitària de DocsBarcelona

Presenta el teu documental a la cinquena edició del DOC-U, la finestra del DocsBarcelona a la producció documental universitària de Catalunya

Després de l’èxit de les darreres edicions, la secció competitiva dedicada a la producció documental universitària a Catalunya torna a obrir les seves portes als estudiants d’arreu del país.

Amb la voluntat de fer més gran l’altaveu i l’espai d’exhibició i promoció del talent universitari de Catalunya, la secció DOC-U arrenca amb novetats destacades!

  • Totes les pel·lícules presentades compateixen pel Premi DOC-U. Les finalistes al premi, seran les seleccionades que es projectaran al festival.
  • Els creadors universitaris exhibiran els seus treballs al costat de directors de renom del cinema documental nacional i internacional.
  • Les peces seleccionades, de 15 min de durada, es projectaran acompanyant una pel·lícula del festival, guanyant més audiència i projecció.
  • La secció DOC-U s’integra dins de les sessions programades del DocsBarcelona 2018, del 16 al 27 de maig de 2018.

La data límit per presentar projectes documentals és el dimarts 27 de febrer de 2018 a les 17:00h, i cal fer la inscripció a través de les universitats, que poden presentar fins a un màxim de 3 documentals.

Per inscriure un documental a la secció DOC-U, llegiu les bases de participació i ompliu el formulari d’inscripció online (un per cada treball) abans del dimarts 27 de febrer de 2018 a les 17h.

Si tens qualsevol dubte, escriu-nos a festival@docsbarcelona.com 

 

16/01/2018 DOC-U, Edició 2018